keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Löytöjä


Olipa kiva reissu ystävien luo. Tulimme perille eilen jo alkuiltapäivästä, joten kevyen lounaan jälkeen suuntasimme yhdessä kaupungille. Olen aina tehnyt hyviä ostoksia pikkukaupungin kaupoista, polkupyörästä ja taulusta lähtien.


Tällä kertaa mukaan löytyi Pentikiltä valkoinen sängynpeite. Olen ainakin kaksi vuotta pähkäillyt uutta peitettä, kantanut lukemattomia kotiin sovitettavaksi ja aina pettynyt. väreihin. Nyt olin pikkuhiljaa päätynyt mielessäni taitettuun valkoiseen väriin ja ajatellut vaihtaa verhot samanväriseksi.


Ystäväni paikkakunnalla tunnettuna virkamiehenä ja kovana supliikki-ihmisenä puhui minulle 30%:n alennuksen siihen! Myöhemmin isossa urheilukaupassa hän penkoi tankoja ja löysi minulle hyvin istuvan teknisen T-paidan ja Espritin ulkoiluhousut polkuhintaan.

Jotkut osaavat! Hän onkin ainoa tuntemani ihminen, joka on löytänyt ylioppilaslakin, hääpuvun ja vihkisormuksen alennusmyynnistä.Vilma oli pojan hoivissa pistänyt sillä välin ranttaliksi. Ulkoiluista huolimatta se oli tehnyt lammikoita ja kasoja vähän sinne tänne, rassannut Lunan hermoja olemalla sen kimpussa koko ajan ja välillä haukkumalla ja uikuttamalla. Ensimmäinen kerta hoidossa oli ilmeisesti ottanut koville. Yön se oli sentään saanut nukkua samassa sängyssä muiden kanssa, kunhan ei yrittänyt saman peiton alle Lunan kanssa.


Taisivat olla kaikki aika uupuneita; ainakin Vilma nukahti heti kotiin päästyään.


10 kommenttia:

 1. Täällähän on uuden näköistä, yläbanneri ja pikkuinen profiilikuvasikin. Mukavat muutokset.

  Siis jotkut on tosi hyviä supliikki-ihmisiä kaupoissa. Minä kuulun niihin kiltteihin, joka maksaa sen mitä pyydetään. Etsin tietenkin aleista, ja usein löydänkin, paitsi itselleni vaatteita. Sitä kun on aina 'väärän' kokoinen..

  Voi Vilma-raasua, eka kerta hoidossa on ollut koettelemus.

  VastaaPoista
 2. Kivaa tuollaiset löydöt ja vielä roimaan alennukseen.

  Hupasta kuulla noiden koirakaverusten elämästä. Sinulla on niihin hyvä ja lämmin suhde.

  VastaaPoista
 3. Tuo on jo kaiken huippu, että vihkisormuskin alesta ja ylioppilaslakki, jonka myyntisesonki on lyhyt ja menekki ennakkoon arvattavissa ja malli aina sama.
  Sellaisia ne ovat ne pohojalaiset.

  Vilmalla oli ollut ilmeisesti "äitiä" ikävä.

  Onneksi olkoon edullisesta sängynpeitosta.

  VastaaPoista
 4. Säpinää siis teilläkin! Meillä tytön rippijuhlat ja hulinaa ollut viikon verran. Vilman ja Riitun mamma kyläili myös ja meno sen mukaista nut Riitulainen tosi väsy, sillä kello käy yhdeksää aamulla ja kun yritin riistää neitiä nukkumasta pissalle sain vastaukseksi närkästynyttä urinaa eli tämä päivä voi mennä nukkuessa.

  VastaaPoista
 5. Sooloilija, minä kuulun kans niihin kiltteihin. Olen opetellut varovasti tinkimään vasta vanhoilla päivilläni;)
  Siellä maaseutukaupungissa oli muuten paljon enemmän isoja kokoja urheiluvaatteissa tarjolla. Meillä koot loppuvat 42:een tai L:än ja sehän on tyköistuvissa naistenvaatteissa tosi pieni koko. Jkl:ssä on hirveän paljon urheilijoita ja opiskelijoita, joten vanhemmat ja pulskemmat saavat hankkia liikuntavaatteensa, mistä lystäävät.

  Rita, olen löytänyt tämän koiramaaliman niin vasta! Koirat muistuttavat paljon pieniä lapsia sanattomalla viestinnällään, joka vaatii herkkyyttä ja opettelemista.

  Arleena, koiran tultua kaikki muut hankkeet ovat olleet pysähdyksissä, niin sisustuksen kuin remontinkin osalta. Nyt ainakin makuuhuone nytkähti eteenpäin.

  Tuula, teillä on ollut sitten Riitulla samanlainen meno päällä. Tosin Vilma herää kuudelta pissille ja syömään, vaikka mikä olisi, mutta jatkaa onnneksi heti sen jälkeen uniaan melkein koko aamupäivän. Niin nytkin.

  VastaaPoista
 6. Voi Vilmaa, taisi aika paljon reagoida teidän poissaoloonne...Ihania löytöjä, 30% alennus onkin tosi hyvä.

  VastaaPoista
 7. Vilma on kuin lapsi, reagoi terveesti, kun mamma on jättänyt hoitoon. Mutta voi sitä jälleennäkemisen riemua? vai osoittiko sulle mieltään, kun kerran olit jättänyt? Onnea uusille hyville hankinnoille.

  VastaaPoista
 8. Yelian, minäkin oletan, että se oli levoton ja stressaantunut, myös toisen koiran seurasta.

  Vicki, ei Vilma mieltään osoittanut. Mutta tullessamme hakemaan Luna halusi palavasti tervehtiä meitä ja Vilma roikkui sen korvissa kiinni ja häiritsi parhaansa mukaan. Huomenna sama hoitopaikka taas, poika onneksi suostuu ottamaan.

  VastaaPoista
 9. Kyllä saa poika luvan ottaakin hoitoon, itsehän on syypää koko Vilman tuloon hoidattamalla Lunaa ensin luonasi moneen kertaan :) niin, että jäit Koirakoukkuun!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...