sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Lisää lisää
Julkaisen nyt vielä lisää kuvia, kun kohde sattui olemaan kerrankin niin yhteistyöhaluinen sohvalla leikkiessään.

Tuo lelu muuten on kilisevä pehmoukko, jonka ostin esikoiselle vauvana. vuonna -82. En muista hänen tai veljensä siitä sen suurempia koskaan välittäneen, joten nyt se leikitään loppuun. Joku tykkää!

Sunnuntaiaamuna hoidettiin kauneutta ja terveyttä: leikattiin kynnet, putsattiin korvat ja pestiin vielä hampaatkin. Lopuksi syötiin hammasharja melkein kokonaan.

Muu meni hyvin, mutta kynsien leikkuuta piti välillä kiljua jo ennen naksausta. Vaikka leikkasin vain millin.


5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia Vilmasta tässä ja edellisessä postauksessa.
  Tuo kilisevä pehmoukko taitaa olla Vilman lempilelu:)
  Muistan niin elävästi koirien kynsienleikkuun. Parin kanssa se meni ilman mitään ongelmia, mutta yksi oli sellainen että kiljaisi jo ennenkuin ehdin koskeakkaan kynteen:)

  VastaaPoista
 2. Ihania Vilmakuvia! Bambi antaa jotenkuten leikata kynsiään,mutta hampaiden pesu ei ole sen mieleen yhtään, ja maksanmakuinen hammastahna ei kelpaa,joten pakolla joudun sitä vähän tekemään.Oliko teillä joku syötävä harja?

  VastaaPoista
 3. Susanne, tuolla piippalakissa on kulkunen, joten sitä on kiva järsiä. Kiljahtelu väheni huomattavasti siinä vaiheessa, kun mies tuli syöttämään kanapaloja samalla. Saatan vain kuvitella, minkälaista on ollut leikata kuuden koiran kaikki kynnet...huh!

  Yelian, no ei tosiaankaan ollut syötävä harja, mutta kun meidän mies on sellainen pehmo, että antaa koiran syödä, kun se kerran haluaa! Taitaa jäädä kaikki kouluttaminen mulle.

  VastaaPoista
 4. ompas mainion näköinen vauva teillä, oikein söpö!

  tulin kuules tosi iloiseksi kun olit kokeillut sivullamme olevia reseptejä, tykännyt ja vielä palasit kertomaan siitä! kiitos siis itsellesi!

  oikein aurinkoista tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hyppysellinen, aion huomenna julkaista oman kokeiluni ruukuista. Olen iloinnut kovasti postauksistasi, tulee vain kovin harvoin kommentoitua.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...