perjantai 24. huhtikuuta 2009

Yrittää, mutta ei onnistu, ainakaan vielä


Superhienon päivän iltakin pimeneekin vasta kymmeneksi. Kyllä nyt kelpaa! Tuntuu melkein yhtä hienolta kuin helteisen loppukesän päivän lämpimässä illassa, tyytyväisenä kylmää valkoviiniä siemaillen.

Koska olen onnistunut hyvin Kiloklubin avulla pysymään tavoitteissani, annoin itselleni luvan tänään livetä. Söin jäätelön kaupasta tullessa ja illalla Kyläsairaalan ja Aristokraattien äärellä naukkailin onnellisena valkoviiniä ja siideriä. Tuhannenviidensadan kalorin raja ylittyi, mutta antaa olla edes joskus. Huomenna aion sitä paitsi juoda vielä enemmän!


Itse asiassa syön ja liikun aivan oikein palautteesta päätellen. Kalorimäärä on niukka. Siihen tuhanteenviiteesataan sisältyy kahvikupillistenkin kolme kaloria ja kurkkuviipaleitten neljä kaloria, eli se on tarkkaa.

Siihen nähden on outoa, joskin odotettua, että olen lihonut viikossa puoli kiloa ja vyötäröltä on lähtenyt kaksi senttiä. Läski on ikuista.

Iloista perjantai-iltaa itsekullekin!

8 kommenttia:

 1. huips!!
  Onpa tiukkaa...
  mutta jos tuloksia haluaa, kait se o pakko..
  Mutta täytyy itselle suoda yks hellittelypäivä =)

  VastaaPoista
 2. Täällä mm. painonvartijaveteraani ihmettelee, että onko kahvissakin kaloreita? Siis 3 kaloria/kuppiko?

  Valkoviiniä siemailin minäkin tänä iltana, itseasiassa parhaillaan. Tän kevään ensimmäisen valkkaripullon ostin..

  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Liika tiukkuus tekee liian tiukaksi. Nautiskella pitää aina silloin tällöin ilman sen enempiä syyllisyyden tuntemuksia lipeämisistä.

  Juopottelu kevään kunniaksi voisi tehdä terää. (meikäläisellä se taitaa tätä nykyä olla se kokonaista kaksi lasia punkkua ja petiin... ;D )

  VastaaPoista
 4. Hanne, siihen nähden, etten puolessatoista viikossa ole laihtunut yhtään, pitäisi vetäistä kalorit vain tuhanteen. Se alkaisi tehdä tiukkaa. Mutta ainakin yksi luppopäivä on välillä oltava!

  Sooloilija, tässä kun tosiaan lasketaan vihannestenkin kalorit mukaan eli on ihan erilainen systeemi kuin pv:ssa. Mutta ruoan ainesosat voi syöttää reseptiksi ja laskea annokset, jolloin kone ilmoittaa yhden annoksen kalorit. Se on aivan verraton systeemi. Teen keittoja pakastimeen valmiina annoksina. Niitä me syödään paljon arkisin.

  Lepis, sehän tässä harmittaakin, kun ei osaa enää edes juopotella. Otin eilen siis yhden lasin valkkaria ja yhden siiderin ja se oli melkein liikaa!

  VastaaPoista
 5. Nämä kuvat ovat ihania, viis kaloreista.

  Joo, mulla menikin ihna höpsis tuo laskuhomma, kun treenaus ja liian vähän syöminen veti tiukille. Eli liikunnalla olisi saanut syödä enemmän, mulla 1847 kcal, mutta ravintolalounailla ylittyy lounaan osuus, kun rasvan märä on niin suuri. Potutkin oli rasvassa pyöritettyjä, mitä tuossa paikassa ihmettelen aina. Vyötärö kyllä pieneni ja olo on parempi. Ei kun jatketaan vaan taas kun on herkuteltu välillä. Aion jatkossa nauttia viikollakin jotain hyvää.

  Kuulostaa hyvältä, että jotain juhlaa kai tulossa, kun juopottelua suunnittelet ihan?

  VastaaPoista
 6. Luin sieltä foorumista Patrik Borgin vastauksia ja niissä oli järkeä. Lisää rasvaa kannattaa syödä ja vyötärö onkin paras mittari, ei paino.

  Vieraat peruivatkin tänään, kun oli mahatauti iskenyt. EN keksi tähän hätään muitakaan vieraita, joten syömme herkut huomenna lounaalla. Voinhan silti juoda tänään viiniä!

  VastaaPoista
 7. Onneksi minä kutistun vain jättämällä kaiken sokerin pois ja en siis juo muut akuin kahvia, vettä ja rutikuivaa valkkaria. Toukokuuun viimeinen päivä olen viisi kiloa kevyempi ja kaikki on pois vyötäröltä. Kotelomekot menevät ylle kuin unelma!

  Kesäkuun alusta sallin itselleni suven kunniaksi silloin tällöin tavallisen Eskimopuikon, jonka kalorimäärä on muistaakseni about 80.

  VastaaPoista
 8. Leena, voi sinua onnellista! Viiden kilon laihtumiseen sain käydä viisi kuukautta painonvartijoissa ja maksaa itseni kipeäksi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...