keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Oranssi viikko jatkuu

klik-klik-
Näitä riittää vielä. Oranssi väri antaa voimaa ja energiaa sitä tarvitsevalle. Vaatteissa en voi oranssia käyttää, mutta muuten katselen sitä mielelläni. Muuta ravintoa saa vaikka kirjoista, elokuvista, musiikista, kukista, ruoasta ja itsensä hoitamisesta.

Tärkeintä ovat kuitenkin toiset ihmiset.


12 kommenttia:

 1. Kauniita oransseja kollaaseja olet tehnyt. Ihania yksityiskohtia ja kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Aivan samoin aatoksin kuin yllä Susanne, ihailen kollaasejasi.

  Verkkoalbumissasi olen myös käynyt, kommenttia tule harvoin laitetuksi. Tässä yhteydessä nyt kiitän noista kauniista kuvistasi, joiden äärellä kokee harrasta nautintoa ja saaneensa niiden kautta aina voimaa ja iloa.

  VastaaPoista
 3. Silmä lepää tässä värissä!

  Laitoin heti varaukseen sen Lisa Nilssonin levyn, saan sen jo tänään. Joten kiitos vinkistä. Kaipaan juuri sellaista tunnelmamusiikkia. Anna Järvistä olen nyt viimeiset kaksi viikkoa kuunnellut. Sieltä suosikkibiisiksi noussut laulu nimeltään Leena.

  VastaaPoista
 4. Susanne, kiitos! Innostuin tästä väristä tosissani, kuten oikeastaan kaikista muistakin.

  Rita, kiitos sinulle sanoistasi! Ne merkitsevät tosi paljon.

  Sooloilija, onpa kiva kuulla, että tykkäät. Voisit sitten tykätä siitä Carla Brunistakin, se on soinut mulla kotona joka päivä ainakin kerran. Sen lisäksi se soi päässä jatkuvasti, mikä on huvittavaa, kun en osaa edes ranskaa minialkeita enempää.

  Hannele, oranssi on energiaväri.

  VastaaPoista
 5. Voi itku, minä en saa aikaiseksi!
  Lämmin väri, mutta minne ne minulta on hävinneet? Olen vielä siinä mustassa...

  VastaaPoista
 6. ihanan oranssiset nuo molemmat. Kokonaisuus on niissä selkeä ja etenkin yläkollaasissa värit hehkuvat...tuo kannu keskellä on ihana!!!

  VastaaPoista
 7. Voi noita tomaatteja, ovat niin hyviä. Kipparin kalavuuassa uunissa muhien maistuivat viimeksi.
  Jaa tänää juuri uusin elistä pastakastiketta (jota jäi tälle päivälle) aurinkokuivatuilla tomaateilla ja että oli hyvää.

  Kollaasi on tasapainoinen.

  VastaaPoista
 8. Luulin niin kierjoittaneen kommentin eilen, mutta en sitten tallettanutkaan, kun jollain oli taas kiire koneelle. No, ihania värejä kollaseissa, antavat voimaa. Ajattelin vähän samaa, että vaatteissa ei ehkä osaisi käyttää, mutta muuten on huiman kaunis väri.

  Kevät oli tullut tänne pääsiäisenä poissa ollessa ja lumet sulavat kovaa vauhtia. Se auttaa jaksamaan ja siellä vietetty aika antoi hurjasti voimia. Huivi on kaulassa muistuttamassa kevyistä sävyistä elämässä.

  VastaaPoista
 9. Anna, mustastakin sai houkuteltua esille vaikka mitä, ei ihme, että vangitsi.

  Hanne, kiitos sanoistasi! Nuorena en niin välittänyt tuollaisista koristeellisista esineistä, mutta nyt ne tuntuvat ihan toisilta.

  Arleena, vaalea kala ja tomaatti on ollut minullekin uusi makuyhdistelmä ja todella ihana. Ja Kippari-kermaa laitoin pääsäisenä valkosipuliperunoihinkin, jotka katosivat parempiin suihin tosi nopeasti.

  Eikka, oli ihana tavata. Maanantaina kuultiin täälläkin peipposen ääni eka kerran ja siitä asti joka päivä. Nyt se on alkanut, kevät.

  VastaaPoista
 10. tykkään tästä kollaasista ihan erityisesti. Ihana.

  Lomailun aikana jäi blogien selaaminen vähemmälle ja tääläkin on ilmestynyt vaikka mitä materiaalia viikossa ;) Kevät?

  VastaaPoista
 11. Nelle, tervetuloa takaisin! Kevät onneksi tulee hissukseen tännekin. Oli varmaan kiva käydä katsomassa kukkivia puita ja nauttia oikeasta keväästä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...