maanantai 13. huhtikuuta 2009

Hidas laskeutuminen arkeen

Aamuvirkut vanhempani olivat pakanneet kassinsa jo yhdeksältä aamulla, kun kömmimme miehen kanssa vasta ylös sängystä kahvinkeittoon. Ennätimme sentään juoda hyvät lähtökahvit vielä siinä yhdessä ennen kuin vilkutimme heidät kotimatkalle. Oli kiva tavata heitä taas.

Kun ei lehdenlukuunkaan voinut/tarvinnut paneutua, niin yllätimme itsemme lähtemällä lenkille Jyväsjärven rantaa kiertämään jo yhdentoista aikaan.

Kuin silloin ennen, kun oltiin viikonloppuisin aamulenkillä viimeistään kymmeneltä. Kun oltiin vielä nuoria ja reippaita. Jotkut ovat vieläkin, mutta meillä mukavuudenhalu on saanut hyvän niskaotteen jo ajat sitten.

Istuin lounaan jälkeen sohvalle enkä noussut siitä ennen iltauutisia mihinkään. Onneksi kanavilla riitti katsottavaa, vallankin seuraan sujuvasti ohjelmia monelta kanavalta yhtä aikaa. Pariisi, rakkaudella oli yhtä erikoinen kuin muistinkin. Pieni pyhiinvaellus oli pieni helmi elokuvaksi. Siinä 50-luvun nuori nainen joutui hylkäämään vauvansa.

Tämä oli rauhallinen välipäivä.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Mukavaa viikkoa myös sinulle Katriina!

  VastaaPoista
 2. Mekin olemme Miehen kanssa usein todenneet että jos ei olisi noita kolmea koiraa, ei varmaankaan tulisi päivittäin lenkkeiltyä. Nyt on pakko. Ainakin kerran päivässä, viikonloppuisin kahdestikin päivässä.Sitten alkaakin itselleni monta rauhaisaa päivää ihan yksin kun olen lomalla ja Mies töissä.

  Leppoisaa viikkoa sinulle Katriina!

  VastaaPoista
 3. Minä en herännyt edes aamukahville, vain vilkuttamaan ovelta.
  Liikunta on jäänyt olemattoman vähäiseksi, osittain kyllä olosuhteitten pakosta. Huomenna taas aloitan!

  VastaaPoista
 4. Pitäisiköhän hankkia koira, jotta tulisi pitkinä pyhinäkin edes vähän ulkoiltua.

  Minulla sujui aika koneen äärellä, selkä on 'muusina'.

  Eilen ei enää jaksanut katsoa illan kumpaakaan elokuvaa; en Suden vuotta eikä Mûnheniä.

  Aloitellaanpa viikkoa. Lapsilla on koulua, joten herätys oli klo 7.

  VastaaPoista
 5. Meillä töröttää samanlainen Mocca Master pöydällä. Sulla taitaa olla kahvimyllykin? On mullakin, mutta en sitä enää aktiivisesti käytä. Suoraan pavuista jauhettu kahvi on kyllä parasta.
  Me kävimme siipan kanssa eilen Porkkalanniemessä ihastelemassa haahkoja. Sinne haluaisin sinutkin viedä, kun tulet käymään. Siellä on hengitystilaa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hauska tuo kuva, missä Silkkiturkki ilmeisesti katselee pihalle? Häntä viuhtoo: jotain kiinnostavaa siellä varmaan on.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Yelian! Tästä se arki taas lähtee.

  Maaretta, mukavaa yksinoloa lomapäivillesi!

  Meri, tänään on se huominen. Minä yritän koko ajan tehdä lähtöä kuntosalille, toivottavasti saat hiukan liikuntaa itsellesikin.

  Sooloilija, koneella tulee tosiaan paikat kipeäksi, sen huomaa nyt, kun en ole töissä. Silloin tuli siitä istumisesta kipeäksi.
  Kissaa ei tarvitse ulkoiluttaa, siitä koira olisi hyvä ulos pakottaja, meillekin.

  Vicki, nyt keväällä Porkkalanniemi olisi varmasti ihana paikka.
  Kahvimylly saatiin joululahjaksi ja sitä tulee käytettyä ainakin viikonloppuisin ja vieraille. Ei sentään aamukahvia viitsi pöristellä. Hyvää tulee! Me tykätään juoda tummaa Presidenttiä.

  Ina, koira näki oravia tai toisia koiria ja haukkui vimmatusti.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...