perjantai 16. tammikuuta 2009

Täydellinen ajoitus
Mikä ajoitus! Juuri kun sain eilen luettua Forsytein tarun loppuun, tilattua tv-sarjan itselleni ja katsottua puolestapäivästä puoleenyöhön sitä Youtubelta, sarja alkaakin yllättäen tänään Teemalla.

Perjantaisin kello 20 on siis kiinnostuneen syytä ottaa kuppi teetä ja lasi sherryä käteensä ja istua katsomaan tätä laatusarjaa, taattua brittikamaa.


15 kommenttia:

 1. No just! Eipä ole tullut lehtitietoja luettua viime aikoina. Eli joko seuraan nyt Teemalta tai sitten katson dvd:ltä..
  Perjantai klo 20 on vähän huono aika mulle kun lapsiperhe ollaan, ja Simpsonit on elintärkeä!

  VastaaPoista
 2. Simpsonit on elintärkeä, lapset kuolisivat ikävään Forsytein äärellä. Ehkä sitä on mukavampikin katsoa useampi jakso kerrallaan, tai kaikki, kuten minä eilen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä.
  Tänään siis klo 20 Teema. Odotan jo ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 4. Kerrankin joitain (ehkä) mielenkiintoista ihmisten aikoihin. Väheksymättä yöeljiä aamuinen 6.15 herätys työhön pistää nukkumaan niin, että klo 22 alkavia juttuja ei millään jaksa katsoa.

  Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Susanne, nyt ihan vähän harmittaa, että ehdin tilata sarjan, mutta eipä ollut kalliskaan. Hauskoja hetkiä!

  Antaudu, minäkin ihmettelen sarjojen alkamisaikoja. Tuskin niin monella on tallentavia digibokseja käytössään, että voisi aina kerätä ohjelmansa sinne. Suurin osa ihmisistä ehkä kuitenkin joutuu heräämään aamulla,joten ennen kymmentä pitäisi loppua.

  VastaaPoista
 6. Sun ansiosta bongasin tämän sanomalehden ohjelmatiedoista amulla. Tallennan, vaikka olen nähnyt sarjan ennenkin. Minun iltani kuluu perinteiseen perjantaimalliin töissä ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin huomasin tänään, että sarja tulee tv:stä. Huvitti, kun olin eilen lukenut blogistasi tästä kirjasta.

  VastaaPoista
 8. Niinhän siinä joskus käy, kun tilaa jonkun sarjan, niin heti alkaa pyörimään kanavilta pahus soikoon :D

  Teemalta on alkanut pyörimään myös lempparini Silkkitie, tänään mm 19:10

  VastaaPoista
 9. Krisu, sarjatkin ovat parempia, kun ihmiset ovat valmiiksi tuttuja. Minusta ainakin on kiva katsoa monia uudestaan ja nauttia.

  Niina, olin itsekin ällikällä lyöty tänä aamuna, kun näin kuvan lehdestä. Toivotaan, ettet pety.

  Ari, tämä on sitä paitsi vasta toinen itse hankkimani tv-sarja. Ensimmäinen oli se Coupling, ihan hulvaton. Silkkitie on hieno ohjelma, olen joskus katsonut sitä aiemmin. Vanhempani ovat puhuneet paljon Silkkitiestä, kun ovat niillä seuduilla joskus käyneet.

  VastaaPoista
 10. Nyt meitsi on ihan ulkona keskustelusta. Ei hajuakaan ko.sarjasta, muta eipä ole hajua muistakaan sarjoista, Olén aivan ulkopuolinen. Remppa -asioissa olen hyvin sisällä.

  VastaaPoista
 11. Olipa hyvä kun mainitsit sarja. Olen katsonut tuota aiemmin, Forsytein tarua siis ja nyt katsoin uudelleen aloitusjakson. Hyvä sarja. Kuten myös Silkkitie, ihan parasta a-ryhmää.

  VastaaPoista
 12. Rempan keskellä ei taida Forsytein kulmienkohotukset paljon kiinnostaa, Vicki! Muistatko sitä 60-luvun sarjaakaan Soamesin ja Irenen avioliittohelvetistä?

  VastaaPoista
 13. Noeijoo, Teema on kyllä ollut tv-luvan arvoinen kanava. Sen ohjelmia odottaa aina kiinnostuneena, kuten usein ykkösenkin. Harmittaa vieläkin, kun en aikoinaan päässyt mukaan matkalle, mutta oli hyvä syykin.

  VastaaPoista
 14. Enpä muista, Katrina!Varhaisimmat telkkari muistot ovat Batman, Elefanttipoika ja Billy Martinin joulusirkus?? Niin ja tietenkin Naapurilähiö, Tenavatuokio Arja-tädillä ja Peyton Place. Tosin minuun liittyvässä lausunnossa 5-vuotiaana todetaan "ei jaksa katsoa televisiota pitkään" Asia todetaan siihen malliin, että taitaa olla tytössä jottain vikkaa. Niin onkin. Monessakin kohtaa.

  VastaaPoista
 15. Höpsö! Niin minustakin kansakoulunopettaja sanoi äidille, ettei tuota kannata oppikouluun laittaa, ei se pärjää. Halusin sinne tietysti ja selvitin koulutieni siitä eteenpäin oikein hyvin. Sen opettajan kanssa ei synkannut:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...