perjantai 9. tammikuuta 2009

Talviaamu

Toissapäivänä, jos nyt ollenkaan pysyn laskuissa tässä päivien kulussa, oli tällainen hempeä aamunrusko. Meillä on kolmen huoneen ikkunat itään alarinteen puolelle, joten siihen oli hyvä tällätä itsensä kameran kanssa.

Kun vielä oppisin käyttämään tuota kameraa! Käytän edelleen enimmäkseen automaattisäätöjä, enkä ole jaksanut marraskuun jälkeen tarttua opaskirjaan joulutouhujen tultua väliin. Erilaisia tarkennuksia ja salaman käyttöä olen alustavasti harjoitellut, mutta tässä riittää kyllä oppimista ja haastetta loppuiäksi.Klikkaa kuvaa

5 kommenttia:

 1. Ei ole mullakaan kameran manuaali ehtinyt käsissä kulua... Mä käytän myös enimmäkseen automaattisäätöjä, mutta mukiinmeneviä kuvia niilläkin saa.

  Ihanat maisemat sulla ainakin on ympärilläsi, ei voi muuta kuin ihailla!

  PS. Piipahda blogissani, siellä on sulle haaste.

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän sä kameraa käytät, kävin katsomasa talvialbumiasi Picassa, hienoja kuvia!Itsekin haaveilen kunnon kamerasta, mikä kamera sulla on käytöss?

  VastaaPoista
 3. Iinuska, ehkä joltain kurssilta saisi potkua. Nyt ei keväälle alkanut täällä muuta kuin kuvankäsittelyt, johon onneksi pääsin mukaan.

  Haaste kiehtoi, vastaan pikapuoliin!

  Yelian, kiitos! Olen ihan tuore järjestelmäkameran omistaja, ostin Nikonin D80 -kameran syksyllä ja samalla pienen Nikonin Coolpixin käsilaukkukameraksi. Entiseen Panasonicin Lumixiin olin hirveän tyytyväinen, mutta uusi kiehtoi ja myin entisen pojalle.

  Tässä postauksessa on kuva molemmista:
  http://omenapuunkatriina.blogspot.com/2008/10/my-precious.html

  VastaaPoista
 4. Ihana talviaamu...
  ja oli varmaan aika kylmäkin ;)

  Nyt on ollut niin kaunista...

  VastaaPoista
 5. Hanna, aurinko tekee ihmeitä, aamusta asti.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...