keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Meneekö vai eikö mene

Jostakin pitäisi nyt saada voimaa repäistä itsensä irti tästä koneelta ja laittautua ulos ja askeltaa kaupunkiin kuntosalille. Lähtöä olen tehnyt jo tunnin verran, mutta eikö vain pitänyt tulla takaisin muka jotakin postaamaan!

Nyt menen, menen-menen. Menee-menee-menee!

Kevättalven raikkaat värit odottavat, huomenna jo pakastuu ja tulee taas oikea talvi.

8 kommenttia:

 1. Pinkki on ehdottomasti kevään väri! Ensimmäinen kuva on jännä.

  Jos kommentoit tähän jatkoa heti, et ole lähtenyt kuntosalille ;D Jos kommentoit myöhemmin, lähdit siis salille ;D No lähditkö?

  Kyselee täältä ihminen, joka ei koskaan käy kuntosalilla. En vain pääse kuntosalin ovesta sisään. Kun ei ole vaatteitakaan.. ;(

  VastaaPoista
 2. No lähdin! Oli ihanaa käydä rauhassa toista tuntia laitteita läpi lähes tyhjällä salilla. Jostakin syystä olen aina tykännyt kuntosalista, kun siellä voi tehdä omaan tahtiin.
  -Vaatteitahan löytää kirpparilta, ei siihen oikeastaan tarvita kuin housut, ainahan T-paita ja puhtaat kengät löytyy. Käytkö muuten koskaan uimassa?

  VastaaPoista
 3. Olen aina tykännyt uimisesta ja käynyt uimahalleissa, mutta nyt vanhemmiten on ruvennut ujostuttamaan kun..on tuota painoa vähän kertynyt eikä ole sinut ruumiinsa kanssa. Onhan siellä monennäköistä mummoa roikkuvine vartaloineen, mutta kai sitä on niin kriittinen itsensä suhteen.
  Niin, ja Oulussa on tällä hetkellä vain yksi uimahalli, koska toinen (Raatti) on remontissa. Juuri oli juttua uutisissa, että tosi ahdasta on kun kaikki uimaseuratkin vievät oman tilansa. Eli pysyttelen pois.

  Oma tytärhän ui viisi kertaa viikossa uimaseuran treeneissä siellä. Ja kisailee. Joten katsomosta minut nykyään löytää.

  VastaaPoista
 4. No nyt tuli oikosulku. Mikä kukka tai onko pensas on tuossa alimmaisessa kuvassa. Se on kaunis pinkki, sopisi kukkamaljakkooni.

  VastaaPoista
 5. Öh, antaa vartalon elää omaa elämäänsä! Minäkin inhoan muotojani ja painan 28 kiloa enemmän kuin 20-vuotiaana. Siis enemmän kuin raskauksien lopussakaan. Kehtaan silti käydä tiukoissa vaatteissa kuntosalilla. On siis pakko, kun löysiä ei ole.

  Yritän opetella sitä etelämaalaisten rehevien naisten itsetietoista ja suoraselkäistä asennetta, joka ei pyydä itseään anteeksi, vaan kantaa lihansa ylpeänä. Ne on kalliilla maksettu!

  VastaaPoista
 6. Arleena, olit yhtä aikaa linjoilla.
  Kukkamaljakossa nuo oksat olivatkin, muistaakseni viime keväänä. Ostin siis kukkakaupasta.

  VastaaPoista
 7. Kävin vuoden verran parisen vuotta sitten kuntosalilla ja suuri nautinto se oli aamulla ennen töihin menoa, kun salilla ei ollut ruuhkaa. Joskus olin yksin. Samoin pidin spinningistä, sisäpyöräilystä valtavasti vaikka olikin tosi raskas laji. Sitten polvi kipeytyi ja kuntosali jäi.

  Ihanat oksat alimmassa kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Susanne, oli tosi reipasta jaksaa mennä aamulla ja laittautua sitten vielä töihin. Selviän juuri ja juuri siitä, että kuntosali on päivän ainoa hommani ;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...