tiistai 30. joulukuuta 2008

2 x 20 kertaa

Huonekuusi ikkunalla sai jouluksi tähden latvaan

Joulusta toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Eevis houkutteli eilen jo toista kertaa yhdessä kuntosalille ja innostuimme menemään tänään uudelleen jo aamusta. Aikaa vierähti yllättäen lähes pari tuntia, kun lämmittelimme pitkään ja teimme sarjat rauhassa ja huolellisesti. Venyttely kaiken sen jälkeen oli nautinnollista.

Ja mitäpä sitä joutilas tyhjäntoimittaja muuta sitten tekisi, kuin nukkuisi päiväunia koko iltapäivän.

Onneksi ostin edullisen kanelitankonipun ennen joulua

Kuvat ovat joulupyhiltä, joskin nyt on joululiinat ja -verhot jo riisuttu ja pesty silitystä ja kaappiin viikausta varten. Kaikki muukin jouluinen tavara on pitänyt siirtää pois, sen aika vain on ohi. Kuusi koristeineen on saanut vielä jäädä. Punaiset joulukukatkin siirsin keittiöön.

Klikkaa
Huomenna uudenvuodenaattona tulee uudet vieraat, ystäväpariskunta etelästä pohjoiseen matkalla, ja tämä vakiovieras kuvasta tietysti. Luvassa on hänellekin herraseuraa, toinen pitkäkarvainen, kymmenen vuotta vanhempi mäyräkoira.

Jos tarjoaisikin vähän roisimpaa ruokaa, herkullista Überböögöriä esimerkiksi, ihmisille siis. Meneehän sekin skumpan kanssa. Voisin tehdä päivällä rouhesämpylät itse... Saas nähdä, en jaksa stressata.8 kommenttia:

 1. Kyllä se joulu nyt tosiaankin loppui. Huomenna riisutaan kuusi.

  Oioi, muistuikin mieleen ne sinun burgerisi, joita esittelit kerran. Nam. Kastikkeet niissä olivat varsinkin herkullisia.

  VastaaPoista
 2. Sooloilija, hain vielä Puolenkilon keittiön ohjeen tuohon linkiksi. Ne kanafileet maustuivat silloin ihaniksi marinadissa, paistettu halloumi sitruunalla pirskautettuna oli viekä kielen, valkosipulinen kastike kruunasi kaiken. Eikä voi unohtaa rapeaa, itse paistettua sämpylääkään! Iso työ, mutta se kannattaa.

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo mäyris on ihana ja niin samaannäköinen kun meidän mäyrikset olivat;)
  Meillä on usein hoidossa lyhytkarvainen mäyris, kyllä siinä päivä kuluu mukavasti;)
  On ne niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Rattoisia vuoden 2009 vastaanottajaisia sinne.

  Meillä kuusi viedään perinteisen tapamme mukaan vasta loppiaisena ulos.

  Jouluruuat on syöty, nyt on uuden vuoden vastaanotto-ohjelmat

  VastaaPoista
 5. Venyttely ilman kuntosaliakin on ihanaa. Itse annan kroppani laiskistua ja pulskistua vielä tämän vuoden, ja, no, ehkä ensi vuoden ensimmäisen päivänkin, mutta sitten liikkeelle. Ja Emmerdale katsotaan kuntopyörää polkien.

  Meillä joulu kestää loppiaiseen, ehkä jopa Nuutin päivään.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin on joulu laitettu laatikkoon. Ihanaa aloittaa uusi vuosi. Onnellista vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. En voi muuta kuin ihailla tuota kuntosali-innostusta. Toivottavasti se kestää! Oikein rattoisaa iltaa ystävien seurassa uutta vuotta vastaaottaen. Meille tulee mun uusiosinkkuystäväni illaksi. Ekaksi käymme varmaan katsomassa hienon ilotulituksen Espoonlahden urheilupuistossa jo klo 18, tähän alkaa päättyä Espoon 550-vuotis juhlavuosi.Mulla taas se juhlavuosi vasta alkaa ;)

  VastaaPoista
 8. Oho, huomaan vasta kahden viikon päästä, että on unohtunut vastata kommentteihin. Luin ne kyllä silloin tuoreeltaa. Eli kiitos kaikille!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...