perjantai 17. lokakuuta 2008

Elämää elämään

Tervehdys taas, kotona ollaan! Oli ihanaa olla vähän aikaa pois kotiympyröistä. Pari päivää kylpylässä sen jälkeen kierros kotikonnuilla teki hyvää. Suoraan sanottuna teki hyvää olla myös pois netin ja koneen ääreltä. Tai ei ihan kokonaan: veimme nimittäin vanhemmilleni vanhan tietsin ja opetimme heitä käyttämään sitä.

Alkuviikosta tutustuimme kävellen Kallaveden rantoihin, mukavassa syysauringossa. Aamut sai aloittaa ylellisesti menemällä heti kahdeksaksi tyhjälle kuntosalille ja vasta tunnin treenin jälkeen aamiaiselle. Rauhallisen venyttelyn jälkeen ehti ottaa päivän ensimmäiset päiväunet. Illan päätimme lillumalla poreissa ja uimalla ulkoaltaassa kuutamossa. Oli muuten aika kiva kokemus!

Nukuin yhtenäkin päivänä kolmet päiväunet. Harrastin kyllä kolmea liikuntaakin. Olin selvästi kummankin tarpeessa. Kuopiossa oli kiva pyörähtää kaupungilla yhtenä päivänä, siellä on aina jotenkin rento tunnelma.

Tiistaina Ouluun päin ajellessa poikkesimme Iisalmen kauppahalliin kahville. Söin siellä yhden parhaista leivonnaisista ikinä, vastaleivotun kahvikupin kokoisen mustikkakukon vaniljakastikkeen kanssa. Ja minä olen syönyt erinäisiä leivonnaisia! Oli pakko ostaa laatikollinen kukkoja tuliaisiksikin. Reseptiä eivät antaneet, vaikka kinusin, mutta taikinassa oli kuulemma ruis- ja ohrahauhoja.

(Kuva Ruokamaailman sivulta)


8 kommenttia:

 1. Kuulostipa lomasi rentouttavalta, kuten oli tarkoituskin.

  Eikö ole taas mukava palata tänne tuttuun blogimaailmaan.

  VastaaPoista
 2. Kylpylälomamme houkuttaa varaamaan seuraavan loman jonnekin kylpylään. Viimeksi taisimme käydä kylpylässä Kuusamossa ja hyvä loma olikin.

  Toivottavasti reissu rentoutti ja palautti voimia.

  Osaat varmasti kehitellä yhtä hyvät kukot.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogimaailmaan! Olenkin kaipaillut postauksiasi.

  Kiva kun lomanne oli onnistunut. Kuulostaakin oikealta lomalta, sopivasti liikuntaa, hemmottelua, huilaamista ja tuttujen tapaamista.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä ja rentouttavalta kuullostaa lomanne, mutta kaivattu on, joten tervetuloa takaisin.

  Ja kun kerta Oulussakin kävit niin ajatteles jos vaikka ois törmätty.. Kävitkö Hannu Väisäsen näyttelyä katsomassa?
  Mustikkakukkoa olen joskus syönyt isona annoksena tehtynä, mutta nuo pienet kupit kuullostavat kivoilta. Hyvä idea!

  VastaaPoista
 5. Arleena, mukavahan se on palata, ajankäyttö vain mietityttää. Alle kahden tunnin en postauksesta ja kierroksesta selviä ja se on paljon illasta. Huomaan nyt, että eilinen kirjoitus on töksähtelevää tekstiä, kun yritin myöhään illalla olla nopea.

  Eicka, Kuusamo on varmaankin unelmapaikka kylpylälomalle ulkoiluineenkin -erinomainen idea muuten! Loma oli onnistunut ja sinua oli erityisen mukava tavata.

  Susanne, ajattelin sinua, kun ostin Lumenen sensitive-sarjan kosteusvoiteen :-) Ja kyllä, viikko pientä matkailua ja lähisukulaisten tapaamista oli rento ja ihana.

  Sooloilija, kävellessäni sumuisena aamuna valokuvaamassa torinrannassa, yritin arvailla, missä päin mahdat asua. Se on kivaa seutua.
  En tiennyt Väisäsen näyttelystä mitään! Luin kommenttisi vasta kotiin palattua ja mielelläni olisin sen nähnyt. Ihmettelen ettei äitinikään sanonut mitään, hän kun yleensä kertoo, mitä näyttelyitä missäkin on.

  VastaaPoista
 6. Tuntui kivalta tuo lomasenne. Ja päiväunet ovat ylellisyyttä, olen aina jaksanut toitottaa niiden rentouttavasta vaikutuksesta, mutta mies ei oikein vieläkään usko.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa kun loma oli antoisa. Minustakin oli ihanaa kävellä Oulussa, se tuntuu aina yhtä omalta ja kauniilta.

  Opinkohan minä koskaan ymmärtämään, mitä ylellistä on mennä kuntosalille varhain aamulla? Ja vielä ennen aamiaista!
  Nimimerkki Aamu-unisuuden Valtameri

  VastaaPoista
 8. Moninainen, minustakin päiväunet kruunaavat lomapäivät. Meillä mies on siinä parempi: hän tunnistaa väsymyksensä ja nukkuu joka päivä vartin tai puoli tuntia töistä tultuaankin. Luulen että se on hänen terveytensä salaisuus.

  Aamu-unen Valtameri, Oulussa kävellessä mielihyvä on melkein käsinkosketeltavaa. Tietysti kun kiertää tuttuja paikkoja.
  Mies muuten innostui kuntosalista sen verran, että ehdotti, että alkaisimme käydä yhdessä lauantai-aamuisin! Tämä oli hänelle eka kerta ja antoi vielä minun opettaa. Ihmeiden aika ei ole ohi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...