torstai 3. toukokuuta 2012

Kaukokaipuuta


Ihan hirveä kaukokaipuu ja vaihteluntarve ja mitävielä on iskenyt tähän naiseen! Onko siis liikaa vapaata aikaa vai tylsistymistä omaan seuraan, mutta kuitenkin jotakin uutta kaivataan. En ole vuoteen käynyt ulkomailla ja talven aikanakin vain kaksi kertaa Oulussa. Edes Helsinkiin ei ole tullut lähdettyä, muista nyt puhumattakaan. Ja juuri nyt kun minulla olisi aikaa, ei ole rahaa. Olisi niin kiva lähteä Tallinnaan tai Tukholmaan, tai edes Helsinkiin taidetta katsomaan.

Osa-aikatyöni jatkuu kuulemma vielä ainakin vähän aikaa, mutta päätöstä ei kuulu. Odotan siis toista kuukautta myös rahoja ja elelen puolella palkalla. Onneksi se vaikuttaa vain henkilökohtaisiin menoihini, mutta jos eläisin yksin, olisi vaikeampaa. Tähän olisi ollut helppo varautua, mutta kerrankin ei tullut mieleenkään. Ja olen tästä vain iloinen: haluankin olla huoleton heinäsirkka! Tai ainakin haluan tulla sellaiseksi.Poikani olivat pari viikkoa sitten käymässä Espanjassa. Nuorempi poika antoi luvan lainata näitä ihania apinakuvia Gibraltarilta. Tulivat kuulemma syliinkin ja hyppivät niskaan. Tahtoisinpa joskus nähdä läheltä noita sympaattisia eläimiä, jotka niin muistuttavat meitä.Me ei varmasti lähdetä mihinkään kauemmas tänä kesänä. Sain siirtää unelmani Köpiksestäkin tuonnemmaksi, vaikka olin jo lentoja ja hotellia varaamassa. Keittiöremontti ajoittunee jonnekin kesälle eikä ajankohdasta ole tietoa. Samalla uusitaan lattioita niin keittiössä kuin kolmessa makuuhuoneessakin, joten tyydymme rengasmatkoihin kotimaassa. Halvalla, varokaa sukulaiset!


10 kommenttia:

 1. Jätätte vaan keittiöremontin tuonnemmas, sillä rahallahan matkustais ihan mukavasti :)

  Eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä rahalla pääsisi jo mukavasti Amerikkaa valloittamaan:)

   Poista
 2. Kaukokaipuu iskee aina näin keväisin, ainakin meillä.
  Remontit nielevät yllättävästi rahaa, mutta lopputuloksesta on mukava nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontin loppusumma kipuaa koko ajan ylemmäksi, ja nyt on vielä valot miettimättä kokonaan. Pyysin juuri tarjouksen liesitasosta, uunista ja tuulettimesta. Induktio lienee ainoa kannattava vaihtoehto.

   Poista
 3. Kaukokaipuu, on tuttua täälläkin.Kohteita olisi niin monta.
  Mutta ei se maakuntamatkailukaan hassumpaa ole.Kaikella on aikansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo on vaan haikea olo, että tuonne ja tuonne en varmaan koskaan pääse. Pitkät matkat eivät innosta, joten Thaimaakin jäänee kokematta, ja ehkä se ikuinen haave New Yorkistakin.

   Poista
 4. Tuttu tunne tuollainen kaipuu. Kuukausi sitten podin sitä itsekin. Ja joskus kans sattuu, että kun olis aikaa niin ei rahaa. Tutkin eri matkavaihtoehtoja Tukholmaan ja muihin lähimaiden kaupunkeihin. Kyllä vain tulee niin kalliisi täältä matkustaa mihinkään, eikä sitten maltakaan kaikelta puuhastelulta kotoa lähteä. Päätimme syksyllä tavanomaiselle viikon reissulle lähteä. Jo päätös siitä tuntuu ihanalta.
  Varmasti vähä lohduttaa kaipuutasi, kun saat uudistetun keittiön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun joskus tunnen kateuden piston, muistuttelen itselleni, että monella sellaisella, jolla on reilusti rahaa käytössä, ei ole yhtä paljon vapaa-aikaa kuin minulla nyt. Vähän helpottaa;)

   Jokaisen remontin suunnittelu on ihanaa ja tuskaa: olisi niin kiva osata itse enemmän ja myös käyttää ammattilaista konsultointiapuna.

   Poista
 5. Samat aatokset täälläkin eli kesälomalla tulemme tekemään rengasmatkan Suomessa. Tuttavat ja sukulaiset voivat alkaa varailla ulkomaanmatkoja just nyt, jos eivät halua passata meitä :)
  Itse asiassa ei ole juuri tehty edes kotimaanmatkasuunnitelmia, tänä kesänä taidetaan tehdä asiat ex tempore. Ulkomaille tuskin lähdetään ajelemaan. Kiitos uuden autotallin rakentamisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan parhaat kesälomat on olleet sellaisia, ettei ole ollut ensimmäistäkään merkintää allakassa. Sitten on voinut tehdä, mitä mieli tekee ja lähteä päähänpistosta jonnekin. Joskus on kiva käydä omassa kaupungissakin turistina seikkailemassa. Olemme käyneet täällä jopa kunnallistekniikan museossa;D Luonnonpuistot kiinnostavat myös.

   Joten rattoisaa kesää teillekin, moottoripyörällä reissaaminen vaikka Kiiminkiin on joka tapauksessa jännittävämpää kuin autolla!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...