tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post7196396325832151910..comments2023-04-15T16:34:04.417+03:00Comments on Pieniä timantteja: Pullahiiri täysjyväpussillaVirpi P.http://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-11996828896637336502009-01-24T22:01:00.000+02:002009-01-24T22:01:00.000+02:00Huomasin itsekin, että nyt tuli sattumalta suorast...Huomasin itsekin, että nyt tuli sattumalta suorastaan konemaisen säännöllisen näköisiä pullia. Sen täytyi johtua noista tummista jauhoista ja ehkä isosta rasvamäärästä, ei aukeillut edes korvapuustit.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-53031644646993369022009-01-23T20:33:00.000+02:002009-01-23T20:33:00.000+02:00Ihanan näkösiä ja miten ne on niin tasaisen kokois...Ihanan näkösiä ja miten ne on niin tasaisen kokoisia ja ihan samannäköisiä? Mun pullat on auki ja kiinni mtien sattuu, vaikka kuinka yritän. Jo taas vierailla kelpaa.<BR/><BR/>noeijooAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-65126919157857086342009-01-23T13:38:00.000+02:002009-01-23T13:38:00.000+02:00Susanne, tällä taikinalla tuli hyvänmuotoisiakin p...Susanne, tällä taikinalla tuli hyvänmuotoisiakin pullia, vaikka en malta nostattaa niitä pellillä tarpeeksi kauan.<BR/><BR/>Nelle, paljon voita takaa sen muhevan maun! Tein tällä kertaa tosi pieniä pullia, sellaisia suupalan kokoisia ihan omia linjoja ajatellen. Tosin tykkään sellaisista tummaksi paistetuista enemmän, nämä on vähän liian vaaleita.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-63332983345981639072009-01-23T13:26:00.000+02:002009-01-23T13:26:00.000+02:00hitsi, sun korvapuustit on kaikki kasassa :) Mä ta...hitsi, sun korvapuustit on kaikki kasassa :) Mä tahdon laittaa helposti liikaa voita sinne väliin ja sitten ne luistelee pitkin peltiä paistaessa:) Se on taitolaji kyllä :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-56299548969656259442009-01-23T11:34:00.000+02:002009-01-23T11:34:00.000+02:00Ihania, kauniita ja herkullisen näköisiä pullia. J...Ihania, kauniita ja herkullisen näköisiä pullia. Ja mille ne maistuu; osaan haaveilla vaan...Susannehttps://www.blogger.com/profile/00321887686431641544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-48517391832404894722009-01-23T10:38:00.000+02:002009-01-23T10:38:00.000+02:00Arleena, antoisia leivontahetkiä keittiössä!Meri, ...Arleena, antoisia leivontahetkiä keittiössä!<BR/><BR/>Meri, poikkeapa pullakahville! Nyt sitä riittää.<BR/><BR/>WSE, tummat jauhot ovat minusta maukkaampia makeissakin leivonnaisissa. Tungen aina mukaan grahamia, spelttiä, ruijauhoja tai kaurahiutaleita.<BR/><BR/>Krisu, vaihdoin yleiskoneen pienempään monitoimikoneeseen eikä sillä voi tehdä puolen litran pullataikinaa. Mutta tämä toisiaan vaivautui hetkessä eikä rasittanut edes kuntosalilla kipeytynyttä oikeaa olkapäätäkään. Leipominen on palkitsevaa, mutta en ymmärrä, miten sinä jaksat tehdä litran taikinoita, kun paistamisineen tähänkin hommaan meni kolme tuntia!<BR/><BR/>Eija, onneksi on olemassa gluteenittomatkin jauhot ja kaikille omat herkut. Hyviä leivontahetkiä!Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-78163029547191552832009-01-23T10:18:00.000+02:002009-01-23T10:18:00.000+02:00Ihanaisia pullia:)nam, nam..Pitänee kyllä alkaa le...Ihanaisia pullia:)nam, nam..<BR/>Pitänee kyllä alkaa leipomaan kans, tarvii tehdä gluteenittomia,ne ovat vähän "sitkaimpia" tehdä, mutta kyllä nekin sitten maistuvat :)Eijahttps://www.blogger.com/profile/07624037265045490138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-7524357534479043832009-01-23T10:16:00.000+02:002009-01-23T10:16:00.000+02:00Mä en tekisi ikinä pullaa, jos ei olisi konetta ve...Mä en tekisi ikinä pullaa, jos ei olisi konetta veivaamassa. Mä inhoan juuri sitä kohtaa, missä KAIKKI tarttuu käsiin, iiks! Eikä käsin jaksa kyllä tarpeeksi kauaa sitä taikinaa työstääkään, että siitä tulisi tarpeeksi kimmoisaa. Siitä kielii nuo aiemmat "taikina tarttuu kiinni pöytään"-ilmiöt. Kub taikinaa on tarpeeksi vaivattu, se ei tartu lepoessa pöytään kiinni. <BR/>tunnen pullien tuoksun tänne asti, leipominen on niin palkitsevaa puuhaa, eikö?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-54732887550382981262009-01-22T23:52:00.000+02:002009-01-22T23:52:00.000+02:00Ihanan näköisiä leipomuksia! Minäkin muistelen jos...Ihanan näköisiä leipomuksia! Minäkin muistelen joskus 80-luvulla saaneeni erinomaisia tummilla jauhoilla leivottuja korvapuusteja, ne ovat nyt sitten palanneet :)-leahttps://www.blogger.com/profile/05039474403173777400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-29997118315229943762009-01-22T23:17:00.000+02:002009-01-22T23:17:00.000+02:00Kuola valuu. Pullaa, pullaa, pullaa, Katriinan pul...Kuola valuu. Pullaa, pullaa, pullaa, Katriinan pullaa...pistä pari mulle pakastimeen.merihttps://www.blogger.com/profile/06188120608119237182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-23189156053332895042009-01-22T22:26:00.000+02:002009-01-22T22:26:00.000+02:00Samat tuumat on täälläkin, vieraita tulossa. Ajatt...Samat tuumat on täälläkin, vieraita tulossa. Ajattelin myös korvapuusteja.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.com