tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post7050006658927487636..comments2023-04-15T16:34:04.417+03:00Comments on Pieniä timantteja: Suussa sulavaa SalkkarilohtaVirpi P.http://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-33106413135412892712009-04-14T17:04:00.000+03:002009-04-14T17:04:00.000+03:00Tältä istumalta tulee mieleen Anna-Maija TAntun Ca...Tältä istumalta tulee mieleen Anna-Maija TAntun Caprin salaatti, Laila Pullisen Paratiisipasta, Annikki Saarelan Caesar-salaatti, joihin tutustuin ensimmäisen kerran noissa jutuissa.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-15991367082646833332009-04-14T17:02:00.000+03:002009-04-14T17:02:00.000+03:00Voi Hullukaali, juuri niitä kolmea ensimmäistä kir...Voi Hullukaali, juuri niitä kolmea ensimmäistä kirjaa minä olen kokannut eniten, siellä on paljon vierasruoka-aarteitani! Ja kun ihmiset paljastavat parhaita löytöjään, saadaan yleensä aikaiseksi jotakin herkullista.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-3849271350190043742009-04-13T10:08:00.000+03:002009-04-13T10:08:00.000+03:00Mulla on noita Glorian ruokakirjoja kolme, ne kolm...Mulla on noita Glorian ruokakirjoja kolme, ne kolme ensimmäistä. En ole varmaan koskaan niistä mitään tehnyt, mutta tykkään lukea niitä. Reseptikin saa uutta ulottuvuutta, kun henkilö kertoo, mistä on reseptin saanut tai mikä tarina siihen liittyy. Näitä keittokirjoja voi lukea kuin romaania :).Hullukaalihttp://hullukaali.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-29111336786065934172009-04-07T18:40:00.000+03:002009-04-07T18:40:00.000+03:00Arleena, tämä on nopeaa valmistaa ja hoituu itseks...Arleena, tämä on nopeaa valmistaa ja hoituu itsekseen uunissa:-)Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-91839462249518887202009-04-07T16:46:00.000+03:002009-04-07T16:46:00.000+03:00Tosi hyvää ruokaa, taidan peesataTosi hyvää ruokaa, taidan peesataarleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-3072138345174712112009-04-07T14:04:00.000+03:002009-04-07T14:04:00.000+03:00Susanne, samoin käy varmaan lastenlasten kanssa, e...Susanne, samoin käy varmaan lastenlasten kanssa, ei niitäkään voi vastustaa, vai mitä:)Kun katsoo niin kauniisti. Pienenä kun kävi vaarin luona vähän nyhjäämässä, sai aina lakurahat.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-42825785458895398312009-04-06T21:22:00.000+03:002009-04-06T21:22:00.000+03:00Kivoja ruokaohjeita tänne olet taas laittanut. Ja ...Kivoja ruokaohjeita tänne olet taas laittanut. Ja niin herkulliset kuvatkin. Tuota Salkkarilohta täytyy tehdä, on niin houkutteleva resepti.<BR/>Voi tuota Silkkiturkin katsetta. Arvaan ettet voinut tuota vastustaa ja annoit sille jotain herkkua:)<BR/>Nämä sinun kuvat ovat aina niin ihania!Susannehttps://www.blogger.com/profile/00321887686431641544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-78233311549408128612009-04-06T19:55:00.000+03:002009-04-06T19:55:00.000+03:00Sooloilija, yhdestä papukaijatulppaanista tuli tuo...Sooloilija, yhdestä papukaijatulppaanista tuli tuollainen epäselvä kuva, johon ihastuin. Mulla on taas miljoona tulppaanikuvaa odottamassa julkaisua.<BR/><BR/>Ostin nyt eka kertaa punaista pestoa ja huomasin, että siitähän saa suoraan spagetinkastikkeen samoin kuin vihreästäkin. Oli todella pehmeän makuista. Ollapa vielä Piitu Uskin tahdonlujuus! Kyllä minäkin tunnen itseni hoikaksi ja jänteväksi oikeasti, mutta muistanko sitä enää jääkaapilla?Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-41376558982478810042009-04-06T19:48:00.000+03:002009-04-06T19:48:00.000+03:00Ja täällä on uusi ilmekin! Kivaa pinkkiä sävyä ja ...Ja täällä on uusi ilmekin! Kivaa pinkkiä sävyä ja 'revontulimeininkiä'.<BR/><BR/>Onneksi juuri söin, muuten pitäisi alkaa kaivaa jääkaapin uumenia. Ihania reseptejä.. Joihin tulen palaamaan jossain vaiheessa. <BR/><BR/>Luin juuri äskettäin tuosta Piitu Uskista, että nyt kun hän on laihtunut reilusti (oliko n.20 kg) niin hän kertoi siitä prosessista mielenkiintoisesti. Hän oli päättänyt ulkoisesti muuttua siksi miksi tunsi itsensä sisäisesti: jänteväksi ja hoikaksi.. Tosi mielenkiintoinen näkökulma pysyvään muutokseen!<BR/><BR/>Punainen pesto on tällä hetkellä suuri suosikkini, lisää sitä jopa patongin päälle, margariinin sijasta.Sooloilijahttps://www.blogger.com/profile/12774887470408990527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-46896328485087702462009-04-06T19:10:00.000+03:002009-04-06T19:10:00.000+03:00Rita, osittain voi kuivattaa isompiakin tomaatteja...Rita, osittain voi kuivattaa isompiakin tomaatteja. Muutamaksi tunniksi mietoon lämpöön uuniin kevyesti maustettuna ja saa ihanaa herkkua!Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-7423037774816183602009-04-06T19:08:00.000+03:002009-04-06T19:08:00.000+03:00Pikkujutut, lohi ja perunat pullasta puhumattakaan...Pikkujutut, lohi ja perunat pullasta puhumattakaan on niin perussuomalaisia ruokia, ettei ole ihmekään, jos kotimaa tuli mieleen. Toivottavasti pääset aina välillä käymään täällä.<BR/><BR/>Lepis, en minäkään kokonaisille kaloille osaa tehdä mitään. Tämä nyt kuitenkin myydään valmiina fileenä, josta otetaan vain ruodot pois ja levitetään pesto päälle. Sen kyllä osaat!<BR/><BR/>Yelian, kerjuullahan se epeli on, kieli lipoo siihen malliin. Minä hellyn ensimmäisenä, kumma miten olin paljon tiukempi lasten kanssa kuin pienen eläimen kanssa:-) Tai sitten se on tämä ikä.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-31778809797637559002009-04-06T19:06:00.000+03:002009-04-06T19:06:00.000+03:00Tuo kirsikkatomaatti kuivaus oli hyvä vinkki, kun ...Tuo kirsikkatomaatti kuivaus oli hyvä vinkki, kun tulee niitä enimmäkseen käytettyä. Kalan meillä tekee aina mies..en pääse oikein siinä kokkaamaan. Mutta olisipa hienoa yllättää "itse tekemällä" lohella. Se on ihanaa, kun syödään isolla porukalla, tykkään. Ja ruoka on niin hyvää, että se menee lähes kaikki.Ritahttps://www.blogger.com/profile/07742429213298321016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-70159970952103955142009-04-06T18:33:00.000+03:002009-04-06T18:33:00.000+03:00Ihana ilme Silkkiturkilla;onko se tuossa kerjäämäs...Ihana ilme Silkkiturkilla;onko se tuossa kerjäämässä makupalaa?Vaikeahan sitä on kieltäytyä;mä olen nyt ottanut sellaisen linjan että yritän olla antamatta kun se muuten kerjää joka paikassa,tuli huomattua se vieraisilla.<BR/><BR/>Nami, lohta pestokastikkeen alla.Olen tehnyt vihreän pastan kanssa, mutta punaisen peston kanssa on vielä kokeilematta.<BR/><BR/>Ja miten kauniit nuo kuvat jossa noita tomaatteja;tomaateista tuleekin ihanan maukkaita,kun ne laittaa uuniin:se lämpö jotenkuten saa sen makeuden esille.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-22441608161233412732009-04-06T18:26:00.000+03:002009-04-06T18:26:00.000+03:00Taas se teki sen! Täällä kuolataan niin ettei tied...Taas se teki sen! Täällä kuolataan niin ettei tiedä miten päin olisi. Joskus, oi jos joskus olisi aikaa kokeilla erilaisia ruokia. Minähän en kaloille osaa tehdä mitään...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-42063451586226063902009-04-06T15:38:00.001+03:002009-04-06T15:38:00.001+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.pikkujututhttps://www.blogger.com/profile/09535370941273123611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-82949746610363440912009-04-06T15:38:00.000+03:002009-04-06T15:38:00.000+03:00Kuulostaa herkulliselta, suussa sulavalta.Hassua, ...Kuulostaa herkulliselta, suussa sulavalta.<BR/><BR/>Hassua, mutta naista tuli koti-ikava.pikkujututhttps://www.blogger.com/profile/09535370941273123611noreply@blogger.com