tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post4234804466886258522..comments2023-04-15T16:34:04.417+03:00Comments on Pieniä timantteja: Pekoni sen tekeeVirpi P.http://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-72265702290455517092009-11-03T12:38:49.496+02:002009-11-03T12:38:49.496+02:00Hmm, nam nam miten ihanan kuuloinen resepti. Mahta...Hmm, nam nam miten ihanan kuuloinen resepti. Mahtaa tosiaan olla tuoksut ja makukin kohdallaan.. Täytyy kokeilla!Elisahttps://www.blogger.com/profile/05098130972914610545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-2907329753339133132009-11-02T22:18:32.618+02:002009-11-02T22:18:32.618+02:00Arleena, en ole laittanut vielä siideriä broilerii...Arleena, en ole laittanut vielä siideriä broileriin, mutta sehän pitää kokeilla ensi tilassa. Käyn katsomassa sinulta vinkkiä.<br /><br />E, pekoninhaju on ollut täällä niin harvinaista ennen, mutta aina ei jaksa hyvää vastustaa. Tuoksu on niin täynnä lupausta!Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-18018161762999822052009-11-02T08:23:16.048+02:002009-11-02T08:23:16.048+02:00Oijoi, kuulostaapa hyvältä ruoat. Ei mikään ihme, ...Oijoi, kuulostaapa hyvältä ruoat. Ei mikään ihme, että koiran tarkkaan nokkaan käy tuoksut, kun ne voi haistaa melkein linjoja pitkin.Ehttps://www.blogger.com/profile/01774018258534302459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-84251101599326812172009-11-01T23:18:05.174+02:002009-11-01T23:18:05.174+02:00Tuota siideriähän bvoisikin kokeilla murekkeeseen ...Tuota siideriähän bvoisikin kokeilla murekkeeseen jossain vaiheessa. Broileriin se sopii kuin nenä päähän, mutta niin vain jauhelihaankin.arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-46076995390319994392009-11-01T21:44:48.826+02:002009-11-01T21:44:48.826+02:00Heljä, lammas on kuulemma loppumassa jopa Uudesta ...Heljä, lammas on kuulemma loppumassa jopa Uudesta Seelannista, kun siirtyvät sielläkin viljelemään jotakin muuta. Teillä siis vielä riittää. Suomalainen lammas on ollut usein hakusassa, mutta jos saa tuoreena tiskiltä, ostaahan sitä. <br />Kyllä tuohon ruokaan käy makeakin siideri, mikä ettei. Kannattaa valita sitten hakokkaita omenoita.<br /><br />Tupasen turisija, suolukkaa! Siinä kans sana, jota ei täälä kuule. Maaretta kun kirjoitti tänään lappapuurosta. <br />Minähän olen ollut tarkka arkiruoan terveellisyydestä ja meillä on ehkä siksi pysynyt kolesterolit matalana. Mutta hyvä lopputulos vaatii yksinkertaisesti rasvaa, rasvaa ja lisää rasvaa! Kuten Julia Child sanoi, että voita ei voi koskaan olla liikaa.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-11862946760981688212009-11-01T21:19:29.897+02:002009-11-01T21:19:29.897+02:00Ei saa tuollaisia julkaista! Tuli niin hinku saada...Ei saa tuollaisia julkaista! Tuli niin hinku saada suolukkaa, mutta pekonia ei meiltä löydy. Jännä idea nuo omenat ja varmasti maistuu.<br /><br />Onhan se niin, että pekoni, voi ja kerma se ruuan tekee. Todistin sen taas kerran kevytlasagnella, että kuiva ja tylsä ruuasta tulee, kun ei rasvaa ole tarpeeksi.noeijoohttps://www.blogger.com/profile/01386394681250866235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-444048698181961825.post-86389587629396107732009-11-01T20:14:12.662+02:002009-11-01T20:14:12.662+02:00mmmmmm... tätä voisin kokeilla, lampaanjauhelihaa ...mmmmmm... tätä voisin kokeilla, lampaanjauhelihaa täällä helposti saatavilla, kuivempi siideri hankalampi tapaus (tuppaavat olemaan makeahkoja kaikki paikalliset).<br />Oli mukava myös lukea edellisestä että haavat hyvin paranemassa.<br />Irlannin illasta<br />HeljäHeljähttps://www.blogger.com/profile/16853796115398153123noreply@blogger.com