maanantai 16. maaliskuuta 2015

YSL-himotuksia


Voiko olla keväisempää näkyä! Raikas ja ihana puna, joka hehkuu uutuutta ja valoa, lupausta ilosta ja kaikesta kesäisestä äksönistä. YSL:n Rouge Volupté Shine värissä 28 myi itsensä minulle ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Tässä on kaiken lisäksi niin ylellinen pakkaus, että silmän saama mielihyvä moninkertaistuu tätä käyttäessä. Ja käyttöön tämä tulee, ei juhlaan vaan arkeen. Ainakin aurinkoisiin päiviin, tämähän on täynnä kevääntulon riemua.


Siinä kävi niin, että ystäväni T. oli käymässä muutama viikko sitten ja osti itselleen tuo poskipunan Blush Volupté 4. Katselin sitä hänen poskillaan ja totesin, että pakko saada. Kupongin kanssa sitten kauneusviikolta sen kotiutin kohtuulliseen alle neljänkympin hintaan. Niitä kevätuutuuksia katsellessa huomasin himon alkavan yltyä. Toppuuttelin jonkin aikaa, kunnes näin yhden vaarallisen blogipostauksen Päivin uusista suosikeista.


Vaarallisia tuollaiset julkaisut ovat siksi, että vaikka ei itse edes muista lukeneensa, himo iskee yllättäen. Esimerkiksi tänään olin vapaapäivänä viattomasti kaupungilla leikkauttamassa tukkaa. Sen jälkeen lähdin vielä kiertelemään ja katselemaan kävelyyn sopivia kenkiä. Jotenkin löysin itseni kuitenkin taas Sokoksen meikkiosastolta, tällä kertaa kyselemässä YSL:n uusia kiiltopunia. Olin jostakin saanut päähäni, että YSL:ää tekee mieli ja siellä voisi olla jotakin minulle.


Niin olikin: maailman ihanin hiukan läpikuultava ja aivan täydellinen kevätpuna. Myyjän kanssa olimme samaa mieltä siitä, että tästä ei väri parane! Jostakin syystä en pidä mattaisista punista enkä runsaspigmenttisistä. Kevyet ja kiiltävät ovat minua varten, ja ne sopivat muutenkin ehkä vanhemmalle naiselle paremmin kuin kuivat mattapunat.


Kyllä se väri vaan kummasti piristää tällaisen ikääntyvän rouvashenkilönkin naamataulua. Ja siinä naamataulussa on nyt sitten YSL:n Le Teint Touche Éclat No B40 pohjana sekä yllämainittu poskipuna ja huulipuna. Kolmen muun huulipunan lisäksi minulla ei muuten mitään muuta YSL:ltä olekaan. On siis tilaa vielä uusillekin himotuksille, jos ei järki tule jossain vaiheessa mukaan tähän touhuun. Mites se uusi blurrausjuttu, jota voi lisätä meikin päälle..?

Vaikkei uskoisi, niin olen tuossa ennen kuvanottoa pöyhinyt käsillä vielä juurileikattua tukkaani, vaikka se näyttää nyt olevan ihan päätä myöten.


Vaikka selvisin flunssastani viidessä päivässä, se jäi ilmeisesti jotenkin jäytämään, sillä koko mennyt viikko meni jotenkin harvinaisen nuutuneissa tunnelmissa. Eilen illalla sitten huomasin yhtäkkiä, että NYT se on ohi, aivan kuin olisin herännyt unesta. Yhtäkkiä oli taas virtaa normaalisti.

Se nyt ei ole kovin paljon, mutta onpahan enemmän. Jaksoin yhtäkkiä taas tarttua asioihin. Ja tänään on todella ollut ihana päivä, onneksi töistä vapaa!



10 kommenttia:

  1. Huulipuna on kuin tehty sulle. <3 Tosi kaunis ja skarppi leikkaus hiuksissa tuo ryhtiä ilmeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oikeasti ihmeissäni, miten tuo tukka voi olla noin lättänä: kampaaja käytti tukiaineita ja föönauksen jälkeen jopa tupeerasi ja lakkasi pintaosia alapuolelta. Parin tunnin päästä pääni on kuin nuoltu, vaikka tosiaan käsilläkin pöyhin sitä ennen kuvaa. Ilman suoristusrautataivutusta ja kuivashampoota ei tähän päähän tuuheutta synny!

      Poista
  2. Oi, nuo näyttävät sinulla aivan ihanilta! <3 YSL iskee jotenkin tänä keväänä todella kovaa! Viime kevään kokoelmakin oli ihanan näköinen, mutta laatu ei ollut kovin vakuuttava. En ostanut silloin mitään, vaikka kovasti kiersin ympyrää ständin luona. Tuo poskipunasi on kyllä vielä kivampi kuin minun ostokseni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se luomiväripaletti on niin kaunis! Olen vielä pystynyt vastustamaan niitä, onneksi, sillä mitä hyötyä on himoita yhä uusia luomivärejä, kun jälki peittyy lasien taakse?

      Poista
  3. Kyllä vaan uusi huulipuna ja poskipuna piristää ilmettä, ja myös mieltä! :) Sävyt sopivat sinulle hyvin, todella raikas meikki! Päivi sai minutkin blogipostauksillaan hankkimaan YSL:n huuliöljyn ja poskipunan. Luomiväripaletti vielä houkuttelee ja huulipunakin olisi kiva. Kevään tullen olisi taas tarjolla vaikka mitä ihanaa, mitä tekisi mieli haalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa on upeaa valon vaihtelu vuodenaikojen mukaan ja sen myötä eri värien kaipuu. Pimeän väistyttyä heleät värit kutsuvat ja talven meikkivärit tuntuvat yhtäkkiä tunkkaisilta, samoin kuin talven mustat ja harmaat vaatteetkin. Kevätuutuudet iskevät juuri oikeaan saumaan, samoin YSL:n kultaiset pakkaukset:)

      Poista
  4. Oiih, täydellisiä kuvia ja täydellinen huulipuna! Sävyt sopivat sinulle ihanasti<3

    Mukavaa alkuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi äkkiseltään kuvitella, että vain nuoret voivat käyttää tuollaisia sävyjä. Jos en olisi kokeillut, ajattelisin itsekin niin, mutta ihmeesti ne vaan raikastavat ilmettä, ainakin viileitten värien käyttäjällä.

      Poista
  5. Ihanat värit! YSL on suosikkini vaikka montaa tuotetta ei ole käytössä - tällä hetkellä valokynä taitaa olla ainoa. Ehkä ei kauan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatua ne ovat alusta loppuun, ja pakkaukset vielä lisäksi!

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...