tiistai 16. joulukuuta 2014

Pettymystä ilmassa


Ensimmäinen ajatus uutta GloriaBoxia avatessa on hämmennys: tässäkö tämä on? Puuttuuko tästä jotain? Miten nämä ovat niin pieniä? Viisi pientä tuotetta hakee laatikossa toistaan: neljä näytekokoa, joita voi saada laatukempparista ilmaiseksikin, ja yksi täysikokoinen (epäkiinnostava) hiustuote. Naama venähtää. Uutuusboxi vielä kyseessä. Tästäkö ilosta maksoin parikymppiä?


Glamglow on kyllä oikeasti kiinnostava tuote, josta olen saanut joskus jo kokeillakin mustaa versiota. Olin vähän odottanut, että esim. tätä olisi yllätyksenä vaikka 30 ml purkki, joten 15 g:n pikkutuubi on kyllä pettymys. Tätä olen kuitenkin ajatellut hankkia itselleni jossain vaiheessa.


Clarinsin minikoinen (korjaus: se onkin normaalikoinen) huulipuna (muovihylsyssä) olisi aivan loistava boxilahja, jos ei sattuisi olemaan väriltään mudansävyinen. Nythän on joulukuu ja muotia punaiset ja jopa tummanpunaiset huulet! Tiedän, että joissakin boxeissa on ollut punaista. Väri nude caramel on so last season.


Chloén ruusutuoksu Roses de Chloé on, no, puhdas ruusutuoksu: aidosti samanlainen kuin kaikki ne kuuskytluvun halvat ruusutuoksut, joita haistelin lapsena. On niin nähty ja sata kertaa haistettu, mutta tämä nyt tietysti koskee vain minua...Jollekin nuorelle naiselle voi olla toiveiden täyttymys. Ja minä muuten pidän ruusutuoksuista, nytkin käytän Escadan Elixiriä, jota pidän ihanan hienostuneena ruusuna.


Cliniquen Smart-seerumi olisi loistava juttu, jos ei olisi myös niin pieni, 10 ml. Olin NIIN odottanut, että tähän hintaan sisältyisi edes yksi kiinnostava tuote normaalikoossa, että olen pettynyt kaikkiin niihinkin, joista muuten olisin ilahtunut. Olisi nyt edes se huulipuna...


Ja ainoa isompi tuote Osis+ Glamination  75 ml silottavaa eliksiiriä. Tarkoitus on olla pörröisyyttä poistavaa ja kiillottavaa. Joo ei: minulla on kiiltävä ja tappisuora tukka, joten käytän mieluummin kaikkea mahdollista pörröisyyttä lisäävää ja tuuheutta antavaa. En tee tällä mitään (ovh. 19.90!). Mutta tämäkin on tietysti minun ongelmani. 

Kaiken kaikkiaan Gloria on ylellinen aikuisten naisten laatulehti, jota olen lukenut alusta asti, kuten muitakin ryhmän lehtiä. Olettaisin siis GloriaBoxinkin olevan aikuisille naisille suunnattu ja alussa reilusti enemmän kuin rahansa arvoinen (hinta 26e, lehdessä alennuskoodi, jolla 19.90e). Kuvittelin maahantuojien olevan kiinnostuneita panostamaan kohderyhmään hiukan enemmän näin kokeeksi.

Ainoa täysikokoinen tuote on hiuksille tarkoitettu, ja väittäisin, että siinä meni metsään. Keski-ikäinen ja sitä vanhempi naiskaarti ei ehkä käytä yhtä paljon hiustuotteita kuin nuorempi. Monelle kuivashampoo ja hiuspuuteri on jo ultimate hiustenlaittoa. Sen sijaan ihonhoitoon satsataan jo käytännön syistä ja siitä ihan mielellään uusia tuotteita kokeiluun ottaisi. Tämä boxi olisi vielä menetellyt LivBoxin hinnalla noin ensimmäisenä, mutta pettymys tuo hiustuotteen valinta täysikokoisena olisi silti ollut.


Ei tule siis täältä jatkotilausta. Ilmaisia näytteitä saan liikkeistä kosmetiikkaa ostaessani. LivBox sai aikanaan lentävän lähdön hyvillä aloitusboxeilla, ja vaikka en edes kuulu sen kohderyhmään, olen tilannut sitä kohta kaksi vuotta.

Saapa nähdä, olenko ainoa pettynyt. Siltä ainakin näyttää ensigooglausten perusteella.



16 kommenttia:

  1. Ihana rehellinen postaus. Minullakin kun on tuo Minäkö keski-ikäinen blogi, niin ihastuttaa sinun suorasukaisuus ja se, että keski-ikäinen ei todellakaan käytä hirmuisen monia hiustuotteita. Olen vastikään löytänyt kuivashampoon suurinpiirtein hiuspesutuotteiden ja hiuslakan lisäksi. :)

    Huulipunat ovat hirmu vaikeita ja googlasin tuon toisenkin boxin ja huulipuna olisi ollut minulle liian tumma. Livbox tulee minulle jo toista vuotta ja hinta on se alkuperäinen 13,90, sillä hinnalla uskaltaa ja raaskii kuukausittain saada välillä jopa surkeitakin paketteja. Mutta tuo 26e on kk sellainen että sillä saa jo yhden pomminvarman tuotteenkin likimain selektiivisenkin kosmetiikan puolella, joten en välttämättä raaski. Vuodessa kertyy pitkä penni. Tuo Glamglow naamio jo olikin, tuoksu ei varmastikaan olisi ollut omaan makuuni ja seerumeitakin on kaapit pullollaan eli ihana turhake olisi boxi minullekin ollut.

    Iloista tiistaita sinulle ja kiitos kivasta ja rehellisestä blogista. <3

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen harvoin pettynyt tai huonolla tuulella, siksi yllätyin itsekin tästä. Mitäpä tuota kaunistelemaan, oma on mielipiteeni ja muilla on omansa, epäilemättä erilainen;)Totta kai odotin näytekokoisia tuotteita, mutta en ikinä olisi uskonut, että juuri tämän boxin täysikokoisille ei ole mitään käyttöä.

      Poista
  2. Minä jätin Glorian boksin tilaamatta hinnan takia vaikka sitä pitkään mietinkin, että tlaisinko. Ehdottomasti tämän sisällöän perusteella en tule tilaamaankaan. Haluaisin kokeilla ihon hoidon kanssa, en hiusten. Enkä nyt edes ole kovin vanha vielä. Kaiketi. Kova hinta jos pettymään joutuu sanon minä. T

    Kiitos rehellisestä postaukssta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitten kahden boxin yhteishinnalla hankkii jo yhtä ja toista kivaa kokeiltavaksi joka kuukausi. Olen itse lapsellisen iloinen yllätyksistä, siksi LivBoxin tilaaminen on ollut niin mukavaa. Aika paljon olen pannut tavaraa kiertoonkin.

      Poista
  3. Samaa mieltä kanssasi, pettynyt olisin jos paketti olisi minulle tullut ja huh hinta kyllä korkea! Sain itselleni toisen livboxin viime viikolla ja vaikka se on huomattavasti edullisempi, olin kyllä pettynyt siihenkin! Mutta näinhän se menee välillä tulee tuotteita, joita ei todellakaan itse käytä (onneksi on kaksi tytärtä ja kaksi miniää, jotka kenties tykkäävät). Mutta toivoo toki et tuotteet olis itselle, siksi minä ainakin sen tilasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime Livboxi oli ensimmäinen suuri pettymys minullekin. Suklaa oli hyvää ja tietysti jalkavoidekin, mutta en nyt sen tarpeessa ollut, eikä LV todellakaan innosta merkkinä. Pitää miettiä senkin jatkoa, jospa pari vuotta riittäisi:)

      Poista
  4. Musta toi puna on täyskokoinen (3g on täyskoko)? Tykkään ihan hirveästi noiden punien koostumuksesta huulilla, tosi harmi, että toi väri ei ole sua. Saattaisi olla, että itsekin olisin nudesta punasta pettynyt. Mähän en itse tilannut tätä boksia, kun en tilaa sitä toistakaan just sen takia, että avaamiseen jännittävyys on harvoin oikeassa suhteessa siihen, mitä sisältä löytyy. Mä oikeasti tunnustan olevani tosi nirso. Näkisit mitkä määrät mulla on kosmetiikkaa kaapissa ja kuinka pieni osa niistä päätyy blogiin, ihan siksi, että tykkään kirjoitella vain niistä joista oikeasti pidän. Ihan ok ei riitä. :D Saatu tai ei, jos mua ei nappaa, niin niitä ei blogissa näy. Mulla on esim. yhdet Oriflamen tuotteet pyörineet kuukausia kaapissa, mutta niissä ei ole mitään, mikä houkuttaisi mua edes kokeilemaan. Vaikka sitten samaan aikaan luen toisesta blogista, kuinka huippu niiden peitevoide tai ripsiväri on. Hirveä ennakkoasenne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa: kun katselin tarkemmin, niin täysikokoinenhan tuo Clarinsin puna on. Se vaan tuntui käteen niin kevyeltä;) Olisi anti-ageing ja kaikkea, eli nyt tarkemmin ajatellen ihan oikea valinta tähän, mutta tuo väri ei näytä minun naamallani valitettavasti miltään! Yritän myydä sen jollekin...

      Eipä tällaisista yllätyksistä sulle mitään iloa olisi, kun jatkuvasti testaat muutenkin uusia tuotteita. Moni nainen kuitenkin juuttuu käyttämään aina vaan samoja rasvoja ja meikkejä, heille tämä olisi paikallaan. Tai ehkä yllätyksiä tilaavat vain ne, jotka ovat muutenkin vaihtelunhaluisia?

      Poista
    2. Kyllä toiset kosmebloggajat tuntuu löytävän ilon näistä bokseista ja niillä on sama tilanne tuotteiden osalta kuin mulla. Musta tää taas tuntuu jotenkin turhalta, joten ole siinä mielessä hieman "erilainen". Ja kun noita pieniä kokoja kommentoit, niin itselläni jää tosi helposti sellaiset käyttämättä, täyskokoiset on mun juttu. Huulipuna on kyllä tosiaan sen värinen, että mitä minä sinua "tunnen", niin huokaisin syvään. :/ Clarinsin hylsyt ovat kevyitä, jos vertaa vaikka Guerlainiin, Elizabeth Ardenin yms. puniin.

      Poista
  5. Miten sulle tuli nude-huulipuna? Ihan väärä sävy, en ihmettele pettymystäsi! Omani on pinkki. Ja tuoksukin on eri. Myös silottava eliksiiri sopii päähäni hyvin - kuiva + luonnonkihara tukka. Olin tyytyväinen boxiin, mutta ymmärrän hyvin ettet tykännyt tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in, mulle jää tästä boxista käyttöön miniseerumi ja mininaamio, jotka siis olisin voinut hyvin saada LivBoxistakin. Tai kylkiäisenä ostaessani kaupasta jotakin kalliimpaa kosmetiikkaa. Jos huulipuna olisi ollut sopivampi väri, en nurisisi yhtä paljon:)

      Poista
    2. Nude on sama, kun ei olisi huulipunaa ollenkaan :)

      Poista
    3. Näiden boksien isoin ongelma on se, että kaikki eivät saa samoja tuotteita. Saattaisin harkita tilaavani, kun ei tarvisi kateellisena katsoa ja kiukusta puhista, kun toiset saavat eri tuotteita kuin itse. Silloin tuntuu, että on heittänyt rahaa hukkaan. En käsitä onko se nyt niin vaikeaa, että kaikki tuotteet olisivat aina samoja. PISTE.

      Poista
    4. GloriaBoxissa olisi pitänyt ilman muuta olla sama sisältö kaikille. LivBoxissa ymmärrän erot, kun siellä voi valita oman kauneusprofiilin, mistä on ja mistä ei ole kiinnostunut. Tässä taas ei, jos nyt sitten eivät katsoneet noita edellämainittuja.

      Poista
  6. Juuri noiden hutien takia en ole boxeja ostanut. Huulipuna olisi kyllä ollut juuri minun sävyni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle vaaleana tosiaan sopii vaalea huulipuna. Minun väritykseni kaipaa kontrasteja ja näytän omituiselta nudehuulilla.
      Mutta boxeissa ei pääse valitsemaan!

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...