perjantai 15. elokuuta 2014

Väriä elämään


Kesää on vielä pari viikkoa jäljellä, mutta niin vaan mieli kiitää jo tulevaan syksyyn. Päivien lievän viilenemisen myötä on pitänyt tarkastella kaappia sillä silmällä, että saa taas pukea vaatetta päälle. Ja mitä ihmettä sitä syksyllä käyttäisi? Kovin ankealta näytti talvivalikoimani, joten päädyin jotakin kautta katselemaan Gudrun Sjödénin sivuja. Se ei ole ihan lempikauppojani, vaikka muutama hyvä vaate sieltä onkin tullut hankittua. Äitini ja tätini ovat löytäneet sieltä paljon enemmän, samoin yksi ystävä: ihanan värikkäitä vaatteita.


Niin pistin minäkin tilauksen vetämään ja valitsin varovaisesti vain yhden puuvillatunikan. Hain tänään paketin automaatilta ja riemastuin ikihyväksi tästä iloisesta pussista. Siis mahtavaa! Väriä vaikka muille jakaa! Tästä jos mistä tulee iloiseksi. (Ja jos niin on, niin miksi hemmetissä meillä on sitten kotona niin vaaleanhaaleaa?)


Tunika on juuri sellainen kuin luvattiin, koko on sopiva, ainakin muutaman pudotetun kilon jälkeen, joten en vaihda sitä väljempään. Kesällä hankkimani sandaalit sopivat siihen, samoin kuin monet yläkaapissa parempia laihempia aikoja odottavat housut. Nyt täytyy käyttää joustavia LauRie-housuja, joita minulla onkin joka lähtöön, myös pinkkinä.

Violetti tulee joka syksy, ainakin minun palettiini, ja perässä rynnistää kanervanpunainen. Joka syksy. Olisi ihana käyttää kantarellinkeltaistakin, mutta se ei vaan sovi.


12 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pussi! Ihana kaulakoru. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia värillisiä pusseja saisi olla enemmänkin.
      Kaulakoru on viimetalvinen löytö Sokokselta, paljon ollut käytössä.

      Poista
  2. Nyt on väriä! Ja niin sinun väristä. Voi kun Sjödenit sopis munki ropalle, tykkäisin kovasti, mutta eipä ole koittamani vaatteet malliltaan sopineet. Jos on isompi koko, on liian leveä, lyhyt ja hartioista kuitenkin tiukka.

    Syksyn tuntua alkaa tosiaan olla. Ihan kiva. Tulee ympäristöönkin taas keltaista ja punaista.

    Hyvää viikonloppua! -eikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ullalla oli kesällä ihania mekkoja Sjödeniltä, siitä innostuin. Ne on sitten varmaan tehty enemmän lanteikkaille A-linjaisille, kun sinä olet enemmän Y-linjainen suoravartaloinen. Trikoot on tosi kestäviä ja hyvälaatuisia ja koot reiluja.

      En yhtään kaipaa helteitä, nyt voi lopultakin nauttia ulkonaolosta ja viileästä tuulesta. H:n kanssa ihmeteltiin, kun metsä ei houkuta yhtään.

      Poista
  3. Mulla on GS:n mustavalkoista linjaa (raitaa ja pilkkua) - pidän silkkitrikoopaidoista, mutta nyt niitä ei ole syksyn mallistossa. Mulle taasen ei sovi tuollainen violetinpinkki sävy, vaikka tykkäänkin siitä. Olen ratkaisuut asian käyttämällä tuon sävyistä pöytäliinaa. Mulle sopivat muurretut oranssit, ruskeat ja vihreänsiniset sävyt. Taidan olla värityypiltäni joku alkusyksy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkusyksy on tosi hyvä värityyppi ;D Minä olen tumma kesä, vaikka en muuten niin kesäihmisiä olekaan.
      Mullakin on yksi ruohonvihreä Marimekon pöytäliina, joka täytyy saada esille sadonkorjuuaikaan syksyllä, vaikken mitään satoa korjaakaan. Syvät ja kylläiset värit vaan kuuluvat syksyyn, siihen liinaankin täytyy yhdistää oranssia ja puolukanpunaista.

      Poista
    2. Järkkyjä kirjoitusvirheitä tulee näköjään mulle padin näppäimistöllä. Ärsyttävää :(

      Poista
    3. Niin muuten tulee:p Tällä kertaa en kyllä edes huomannut.

      Poista
  4. Hurmaavat värit, suosikkiyhdistelmä! Ihanat helmet!
    Mervi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nuo on käyttökelpoisia kaikki, ja olleetkin kovassa käytössä:)

      Poista
  5. Jee, sain puhelimesta laitettua kommentin! Kaksi vuotta siis meni ennenkuin hoksasin vastata google-profiilin kautta... Hitaasti hyvä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee!! Sulla on nyt profiili, jolla pääset läpi:D

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...