keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Iltapäiväkahvit ja yllätys pakastimesta


Aina ei jaksa leipoa ja toisaalta sunnuntain iltapäiväkahville tekee mieli jotakin hyvää ja makeaa. Kaupan pakastekaapista löytyi pieni ja kiva uutuus, vadelmilla ja kermavaahdolla jalostettu versio Frödingen makoisasta mutkakakusta.


Eikä yhtään hullumpi olekaan. Maistuu hyvältä, näyttää hyvältä, ja ehkä pahvipaketista pois riisuttuna voisi olla lähes itse tehty...no ei ehkä sentään. Mutta meidän makuun on ihan paikkansa haukkuva leivonnainen.





8 kommenttia:

  1. No johan tuota syöpi :D ennemmin ko selekäänsä ottaa, sanos ukkoni :) Tuostapa nappaamme, ehkä, juhliimme mutakakun koristeluvinkin. Onko tuossa joku suklaatäyte välissä?

    -eikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä joku mousse, vaikka ei sitä niin maussa erottanut. Olisiko vain taikinaa, johon on sekoitettu maitosuklaata?

      Oikeasti mua harmittaa, ettei päästä teidän juhliin! Mutta tullaan sitten juhannukseksi ja toivottavasti tavataan sitten.

      Poista
  2. Ihan kelvon näköinen pakasteallas-kakku! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sopivan pienikin, ei tule syötyä liikaa;)

      Poista
  3. Oih! Täytyisikö mennä pakastealtaalle kurkkimaan, näyttää sen verran ihanalta! <3

    VastaaPoista
  4. Katsos vain!
    Tuohan voisi olla hyvää!

    Minä olen makuaisitini kanssa hyvin ns. lapsenomainen, eli tykkään kaikesta mikä monien aikuisten mielestä on ällömakeaa. Vaan mutakakku oli kyllä niin makeaa, että sitä oli minunkin vaikea syödä. Koristeltiin sellaista ystävän kanssa runsailla mansikoilla, niin sitä sai sitten syötyä. Tuollainen jossa on valmiiksi kuorrutetta voisi olla siis hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorrute tosiaan on kevyemmän makuinen lisä, eikä tämä muutenkaan ihan mahdottoman makea ole. Pieni pala tosiaan riittää!

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...