tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pieniä löytöjä


Pieni punainen rasia, mutta täyttä asiaa. Max Factorin pikkuruinen poskipuna on ihan loistolöytö. Tällä raikkaanpunaisella voiteella saan taputeltua parissa sekunnissa poskilleni terveen värin ja kasteenraikkaan ilmeen. Sekä väri soft pink että pieni kiilto ovat todella virkistäviä pitkästä aikaa, ja erityisen tervetulleita keski-ikäiselle habitukselle. Pieni kiilto poskipäillä nuorentaa ilmettä ihmeesti.

Vuosia on on tullut käytettyä vain puuterisia poskipunia, tietysti toinen toistaan ihanampia. En käytä muuten puuteria kasvoilla kuin keskiosassa, joten voidemainen poskipuna sopii hyvin ohuen meikkivoiteen päälle.


Kuvasin samalla tähän uuden Bobbi Brownin huulipunani. Pitihän minun käydä Helsingin-reissulla tutustumassa tähän uuteen merkkiin. Ihan alkajaisiksi halusin ostaa huulipunan ja tällaisen voidemaisen arkivärin. Väri onkin juuri sopivan minulle ja laatu ihana. Tykkään lisäksi tuosta kapeasta mustasta hylsystä, joka ihanasti napsahtaa kiinni.

7 kommenttia:

  1. Piti käydä itsekin viime kerralla Stockalla käydessä hiplailemassa Bobby Brownin meikkejä, mutta unohdin koko jutun. Seuraavalla kerralla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi kosmetiikkamerkki on aina todella kiinnostava. Pitäisi olla kunnolla aikaa katsella, mutta minäkin olen Helsingin keskustassa yleensä muitten kanssa liikkeellä, ja niitä muita ei kiinnosta ihan samat asiat.

      Poista
  2. Kyllä nyt on oikein muuttumisleikkiviikko meneillään siellä teillä ;-) Stockallako noita Bobbeja on myynnissä? Mää taidan nyt ottaa vinkistä vaarin ja yrittää hieman sonnustautua keväisiin fiiliksiin, kun linnutkin jo visertelee.
    Ostin Sokoksen kauneustapahtumasta niin kalliin silmänympärysvoiteen, että melkein päätä huomasi. Jos ei tehoa, en pistä ikunaan enää rahojani moiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mennyt tämä postailu ihan häneksi, mutta en viitsi kertoa siitäkään, kuinka olen pakkaillut keittiönkaappeja muuttolaatikoihin täällä Oulussa. Kosmetiikka on paljon mukavampaa:) Ja joo, Stockalla niitä Bobbeja on ainoana Suomessa myytävänä, kuten Maciakin. Siinä toinen superhoukutteleva merkki.

      Kallis silmänympärysvoide on luksusta purkissa, siitä saa iloita ihan kunnolla. Luultavasti siinä on tehoakin enemmän kuin halvassa. Mulla on ollut kauan käytössä Louis Widmerin sinänsä ihanan rasvainen voide, se on 30 ml eli kestää ikuisuuden. Siitä on tosin ylellisyys kaukana. Olen pannut merkille selvää rypistymistä koko naamalla, joten menen ylihuomenna pitkään kasvohoitoon. Olen ansainnut sen tämän muuttosirkuksen keskellä.

      Poista
    2. Kyllä, muutto on työlästä, nimim. Kokemusta on.

      Poista
  3. Voi miten ihana pinkki poskipuna. Poskupuna kuluu jokapäiväiseen meikkiini. Olen aika valju ilmestys ilman sitä. Olen myös vakuuttunut siitä, että poskipuna nuorentaa ja piristää :)

    Bobbi Brown on vielä kokematta, mutta eiköhän asia korjaannu pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovinkaan moni tuntemistani naisista ei käytä poskipunaa arkena, vaikka se olisi helppo tapa raikastaa ulkonäköä. Pieni kiilto tai kiille vielä parantaa vaikutelmaa, ja juuri valjunvärisillä, joihin itsekin kuulun:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...