tiistai 14. tammikuuta 2014

Meikkihullu himon kourissa


Ei mitään valittamista tänään. Hiippailin jo aamutuimaan eli ennen kymmentä hammaslääkäriin. Alle kymmenessä minuutissa vaihdettiin uusi kiristyslanka takahampaaseen, jota yritetään saada liittymään pururivistöön. Kuulemma onnistuu, vaikka tähän mennessä se on kahdessa kuukaudessa tullut ylös vasta noin millimetrin tai jotain. Jaksan kyllä odottaa, vaikka hitaasti meneekin, mutta tuntuuhan se osa-aikapalkansaajan pussissa. Onneksi maksetaan käynnistä kerrallaan. Hammaslääkäristä tultua tarjosin itselleni kahvit Wilhelmiinan konditoriassa. Menin istumaan yläkertaan ikkunan ääreen, josta voi nahkanojatuolissa istuen katsella kadulla kulkevia ihmisiä. Se on näitä arkipäivän iloja, katsella ihmisten touhuja kaupungin aamupäivässä.

Kotiin tultuani kokeilin uusia Urban Decayn luomivärejä ja poskipunia tilaamastani Shattered Face Case -paletista. Lookfantasticilla se maksoi 37.51€, lähetyskuluja ei ollut. Valmistajan sivulla se näkyy olevan alennuksessa hintaan 21.21€, mutta siihen tulee lähetyskulut päälle. No, olipa hinta kumpi tahansa, tämä tuplapaketti on kyllä koko rahan väärti ja itse asiassa halpa. 

Yläosassa on viisi hyväpigmenttistä luomiväriä. Pigmenttiä on niin paljon, että tarvitaan hyvät siveltimet ja värin levittämisen ja häivyttämisen kanssa saa olla tarkkana. Ostin myös Urban Decayn kuuluisan silmäluomi-primerin, jota olen kokeillut vasta pari kertaa. Toimii, kunhan muistaa olla nuukana annostelun kanssa. Ensimmäisellä kerralla levitin sitä ehkä liikaa ja puuteria päälle. Tuloksena oli viisitoista lisävuotta ja oikein ryppyiset luomet! Mutta jos levittää vain vähän ja päälle luomivärit, niin toimivat hyvin yhdessä. Ja pysyvät iltaan asti, edes alaluomilla ei leviä. Jos ihan tarkkoja ollaan, minulla kyllä on noita värejä jo ennestäänkin monessa paletissa. Ostin aikoinaan ensimmäisen UD:n Naked-paletin innoissani ja huomasin heti, että sen ruskehtavat värit ja helmiäiset eivät olleet minua varten. Toivottavasti siskontytöille on ollut siitä jotain iloa!


Tuo paletissa mukana tuleva musta rajauskynä on ehkä paras, mihin olen ikinä törmännyt. Se on ikäänkuin geelimäistä levitettäessä, ja liukuu kuin unelma luomivärin päällä, mikä ei ole ollenkaan itsestäänselvää. Hetken kuluttua se "kuivuu" ja sen jälkeen pysyy kuin tauti. Lähtee kuitenkin pois ihan tavallisella puhdistusaiheella.


Paletin alaosassa on ihanan värinen poskipuna, varsin hyväpigmenttinen, joten levittämisessä tarvitaan hyvä iso sivellin ja kevyt ote. Tummempi väri sopinee varjostuksiin, joskin on aika punertava leuan alle, mutta pitää vielä kokeilla sinnekin. Käyttäisin sitä poskipunana kesäaikaan ruskettuneelle iholle. Pieni väri oikealla on hohtoväri poskipäille ja nenänselkään tai minne nyt hohtoa haluaa. Kulmaluulle joka tapauksessa se on liian tumma. Huulikiiltokynä on laadultaan jotakin punan ja kiillon väliltä, hyvän tuntuinen ja hieman bimbon värinen. Sopii siis hyvin.

Aika kiva paketti, ja kun ajattelee mitä kaikkea siinä saa. Tässä saa laatutavaraa jo yhden poskipunan hinnalla. Tämän kun kaappasee reissuun mukaan, ei paljon muuta tarvita. Paitsi pohjameikki, puuteri, kulmavaha, valokynä, kourallinen siveltimiä, ripsentaivuttimet, ripsiväri, huultenrajaus ja kolme huulipunaa.

Ja koska olen vielä tavallistakin höpsähtäneempi meikkeihin juuri nyt, tilasin samalla myös himoamani Benefitin poskipunan. Sekin kannatti, koska sillä saa loihdittua omaksi ilokseen talvenkalpealle naamalle ihanasti kevyttä loistetta. Nojoo, oikea loiste tulee sisältäpäin ja aito kauneus loistaa kirkkaasti tuikkivista ja ympäristöä kiinnostuneena havainnoivista silmistä, mutta puhutaan nyt vaan tästä ulkoisesta ja ihosta. Kannatti hankkia, ja jos nyt vielä saisi mahtumaan sen jonnekin. Töissäkin on jo kaksi poskipunaa...

Nyt odottelen sitten mineraalilähetyksiä. Päätin tutustua lopultakin mineraalipohjiin, kun toinen miniä kertoi tyystin siirtyneensä bareMineralsin käyttäjäksi. Koska ne ovat kalliita, tilasin jenkkiläiseltä Everyday Mineralsilta ilmaiset näytepakkaukset ja yhden kabukisiveltimen. Samaan aikaan tuli Lookfantasticilta entistäkin parempi tarjous bareMineralsin tutustumispakkauksesta, ja vaikka tuhlailu alkoi jo hirvittää, tilasin sitten senkin. Hintaan 36.26 sain setin, jonka hinta Sokoksen verkkokaupassa on 99.90. Saa nähdä, miten käy, tuleeko meistä ystävät. Tässä olisi vielä seuraava himon kohde.


Kuvat ovat valmistajien.

Paitsi nämä callunat oven vieressä omasta puhelimesta.

10 kommenttia:

  1. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt! Benefit punaa olen minäkin himotellut jo jonkin aikaa... Oletko huomannut, että UD:n eye shadow primeriä on tullut myös vanhemmalle iholle? Itseni on pitänyt jo jonkin aikaa testata, pitääkö yhtä hyvin kuin originaali.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten huomannut, näin vain tuon. Ensimmäinen testaus oli karmiva, luulen että se johtui puuterista. Yleensä puuteroin kevyesti luomet ilman mitään primereitä. Alarajaukset häviävät ja leviävät päivän mittaan, joten erityisesti sinne tuo on tarpeen, ja tietysti muuallekin.

      Poista
  2. Ihania postauksia nämä kaksi viimeistä, ihan otsakkeita myöten. Pientä positiivista ja lempeää itseironiaa, mikä on aina hyväksi meille jokaiselle. Olet ihan mestari tällaisissa postauksissa.Tuli itsellekin mieliteko siirtyä meikkiostoksille nettiin. Mutta ei auta, pitää vaan jatkaa työpäivää... Hyvää vapaapäivää sinulle. Tytär käyttää myös noita mineraali-meikkejä ja on mieltynyt niihin. Yhteinen hurahduksemme hänen kanssaan on essie-kynsilakat. Ne maksavat kuulemma NY:ssa vain 6 euroa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä meikkihurahduksia tulee, kun lukee kosmetiikkablogeja. Sieltä saa nuoremmilta kivoja vinkkejä, joita voi soveltaa leidienkin naamaan. Jos ihan tosissaan ajattelee, ei uusia meikkejä tarvitsisi hankkia usein. Poskipuna ei kulu loppuun koskaan ja luomivärejä en ole ikinä saanut loppumaan. YSL:n irtopuuteri kestää käytössäni yli kaksi vuotta. Silloin voi hyvällä syyllä ostaa laatua ja maksaa siitä. Mutta kun haluaa vaihtelua, haluaa kokeilla uutta, haluaa sesongin mukaisia värejä!

      Kynsilakoilla on ihana leikkiä, ja Essie on todella hyvänlaatuista. Pidän siitä, että väriä tulee kunnolla jo yhdellä lakkauksella ja sivellin levittää kerralla koko kynnelle. Nimetkin ovat ihan syötävän suloisia.

      Meikit ovat siis reilusti halvempia amerikoissa. Tilasin sieltä Coastal Scentsiltä siveltimiä, joista yksi luomivärisivellin on aivan löytö, hintaa oli pari euroa kipale. Tilasin myös luomiväripaletin ja valitsin siihen itse neljä väriä. Värinappien hinnaksi tuli 60 senttiä kappaleelta ja ne ovat hyvin pysyviä mattavärejä. Kolme sivellintä, neljän luomivärin paletti ja vielä yksi neljän huulikiillon paletti maksoivat yhteensä 13 e. Lähetyskuluja tuli 16 e.

      Poista
  3. Olet kyllä hyvä näissä(kin)!
    Kyllä noista hankinnoista on pitkään hyvillään.

    Tuo on kyllä parasta arkipäivää, istua itsensä kanssa konditorion ikkunapöydässä nauttimassa rauhassa leivoskahvit - seurata ohikulkevia ihmisiä! Sulla oli täydellinen päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkaakin voi pitää harrastuksena ja harrastukseen menee aina rahaa. Mulla tämä on vielä pientä todellisiin hevijuusereihin verrattuna. Pysyn kohtuuhinnoissa ihan olosuhteitten pakosta, samoin hoitoaineissa, vaikka laidasta laitaan niitä käytänkin.

      Aamuisessa kaupungissa on kaikkialla oma erikoinen tunnelmansa. Kahvilan ikkunasta näkee kaikenlaista hyväntuntuista säpinää.

      Poista
  4. Olen laittanut itselleni meikinostokiellon, purkkia ja purnukkaa löytyy kotoa ihan tarpeeksi. Ai niin, paitsi että postissahan on tulossa ripsiväriä ja primeriä! No ne ostin vähän kylkiäiseksi kun tilasin hiustuotteita, joita oikeasti tarvitsen. Ilman luomivärin pohjustusta en voi meikata, muuten luomivärit liukuvat luomivakoon alle tunnissa. Paras on ollut edullisin; H&M:n parin euron tuote, jota ei ole enää vuosiin ollut myynnissä. Sillä silmämeikki pysyi kuin liimattuna.

    Ensi kuun Pariisin reissulla on pakko ehtiä Halleille Kikoon (italialainen edullinen ketjumeikkiliike), heillä on väritön irtopuuteri, joka on loistava sekaiholleni. Sitä tarvitsen lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun joku oma luottotuote lopetetaan. Minulle huultenrajauskynä on se tuote, jota en vaihda, kun oikea omien huulten väriä hiukan tummempi löytyy. Nyt se on ollut pitkään Max Factorin Ruby, muuta kerran ostin Italiasta Kikon kynän. Oli sopivan luistava ja ihanan pitkä, mutta uutta ei saanut.

      Olen tykästynyt tuohon YSL:n puuteriin siksi, että siinä on nostettava kansi, joka jää pystyyn, ja kierrettävä osio, joka nostaa sopivasti puuteria esille. Kullanvärinen kotelo on lisäplussaa. Jostakin syystä en voi sietää kierrettäviä kansia, ja se askarruttaa jo nyt niitä mineraalimeikkejä odotellessa.

      Poista
  5. Ihana uusi meikkiarsenaali! Todella kauniita sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä saa uutta intoa ja inspiraatiota aamun ehostukseen ja sen myötä hyvän mielen.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...