perjantai 25. lokakuuta 2013

Nallikari loppusyksyn ilta-auringossa

'







Vielä vaan postaan Oulu-kuvia. Olen nimittäin onnistunut pitämään itseni sen verran touhukkaana, etten ole avannut tietokonetta sitten tiistain ja krjoitan tätä tabletilla. Vaikka tabletti on loistava keksintö, en ole vielä löytänyt siitä USB-porttia tai korttipaikkaa...Molempia vielä tarvitaan. Jos minä saisin päättää, käyttäisin televisiota tarvittaessa näyttönä esimerkiksi valokuvia katsellessa ja käsitellessä. Katselisin mielelläni sieltä blogejakin ja kirjoittaisin oikealla näppiksellä sohvalta. Kaikkea ohjattaisiin vaikka kännykällä ja langattomasti tietenkin. Haluaisin myös joka huoneeseen älytaulun, jota voisi käyttää näyttönä. Kohta se tietysti on jo totta, plus moni muukin asia, joista en osaa edes uneksia.

Tänään saatiin kylään vanhempi poika ja miniä viikonlopuksi ja huomenna valmistetaan yhdessä päivällinen kuudelle pitkästä aikaa. Tilattu on äyriäisnuudeleita ja Banoffee-kakkua.

Hyvää viikonloppua teillekin!




12 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Pitäisipä joskus käydä Nallikarissa katselemassa. Mikäs tuon rakennuksen kohtalo onkaan? Ostiko sen joku? Ihmisten toiveiden mukaanhan se tekniikka kehittyy, mutta vanha saisi jäädä joskus rinnalle. Minua ärsyttää, kun kone tekee sellaisia asioita, joita en tahdo : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse asiassa tiedä, mitä tuolle rantaravintolalle tehdään, näytti kuitenkin siltä, ettei sitä maan tasalle olla repimässä. Se on niin nostalginen paikka!

      Poista
    2. Sitä remontoidaan eli taidetaan rakentaa ihan uusiksi. Paikkahan on ihan luksusta, mutta rakennus ollut viime vuodet (vuosikymmenet) aika ränsistynyt.

      Poista
  2. Upeita kuvia ja muotoja! Pohjoinen valo on todella hellinyt.

    Tabletit on kai ajateltu käytettäväksi niin langattomasti, ettei korttipaikkoja ole rakenneltu. Minulla on iPadiin sellainen lisäliitin, jolla kameran voi yhdistää laitteeseen ja toinen kameran kortille.

    http://www.verkkokauppa.com/fi/product/38710/ctjbj/Apple-iPad-Camera-Connection-Kit-kameraliitantapaketti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo vitsit, kiitos vinkistä! Sinä se kuljet aina eturintamassa näissä asioissa:D On ihan kummallinen tilanne, että ei viitsi avata tietokonetta, kun se kestää noin minuutin avautua...

      Poista
    2. Piti kyllä kirjoittaa, että voi vitsit. Jos toimii sormet, niin ei toimi pää.

      Poista
  3. Sama homma täällä, tietokone voi olla kiinni ma-pe tai vieläkin pidempään. En osaa postata iPadilla (tai varmaan osaisin, jos vaan yrittäisin) ja valokuvatkin tuntuvan jäävän kameraan, iPhoneen tai pokkariin. Liian monta kuvausvälinettä ja jokaisessa on jotain kuvia. En vaan jaksa, vaikka olen aloittanut multitabsitkin!

    Järkkäri meillä kyllä osataan liittää telkkariin ja viimeksi katseltiin nuorenparin Afrikka-kuvia.

    Oikein kivaa sunnuntaita ja nauttikaa päivällisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin sellaisen Blogger-sovelluksen, jolla voi muokata ja kirjoittaa blogikirjoituksia, mutta en ole onnistunut siirtämään kuvia Picasa-albumista. Sovellus ehdottaa vain puhelimen ja tabletin kuvia. Puhumattakaan siitä kamalasta yhden sormen näppäimistöstä, jossa ei voi kulkea eteen ja taaksepäin. Tai sitten mulla on vielä paljon opittavaa...

      Oli muuten haustaa seitsemän hengen porukalla. Kyllä nuorten kanssa on ihanaa!

      Poista
    2. Onnistuisko, jos laitais kuvat Flickrin kautta?

      Poista
    3. Minä en käytä sitä, niin en tiedä. Pitää vaan etsiä ja kokeilla kai.

      Poista
  4. Ompa mahtavan näköistä rantamaisemaa!
    Kuulostaapa kivalta, päivällinen kuudelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ruvennut ottamaan raakakuvia, sen kerran kun järjestelmäkameraa viitsin mukaan ottaa. Sillä tavalla saa jännittävämpiä kuvia, kun kamera ei pakkaa niitä yhtään.

      Viisi vierasta, joitten ikä kolmenkymmenen molemmin puolin, niin hauskaahan siitä tulee. Kyllä me taas miehen kanssa nautittiin!

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...