maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kukkia sateessa ja meno päällä


Minulla ei nyt pysy postaukset ollenkaan ajan tasalla, mutta väliäkö tuolla. On kesäloma ja silloin saa olla niin villi ja vapaa kuin osaa. (Hehe...) Viimeisen viikon aikana olen kuitenkin ollut tasan yhden päivän kotona, ja sitä edellisenkin viikonlopun menossa. On siis tarvetta pieneen kotoiluun.



Tällä viikolla ei ole suuria suunnitelmia. Tai on sentään varattuna hammaslääkäriä ja kampaajaa, mutta ne eivät rasita muuta kuin kukkaroa. Nyt ehdin purkaa kuvia kameran muistikortilta ja käsitellä vaikka viikonloppuna ottamani 170 valokuvaa sukutapaamisesta. 



Pieni vesisade yllätti viikko sitten, kun oltiin ystävien mökillä. Sateessa kasvit näyttivät paremmalta kuin useimmiten auringossa, kun valoa on liikaa. Kostea ilma jotenkin tiivisti ja syvensi värejä, ja ainakin lisäsi houkuttelevaa kiiltoa.









Koira löysi äkkiä vahtipaikan, josta näkyi joka suuntaan.

2 kommenttia:

  1. Mulla menee kans aika nyt niin kiitämällä ja kesästä nautiskellen, että blogi jää pakosti vähän muun puuhan jalkoihin. Ei kait se meitä haittaa, postaillaan sitten syksymmällä ja paremmalla ajalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä ollaan ekstrovertteja ja meneviä ja talvella tuijotellaan taas omaan napaan enemmän:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...