torstai 5. heinäkuuta 2012

Uusilla vehkeillä parempaa ruokaa ja kahvia?


Lankeaako sitä flunssaisena helpommin houkutuksiin? Antaako itselleen luvan ostaa jotakin kivaa, jota on muutenkin halunnut, vain siksi että potuttaa kipeä kurkku ja tulehtuneen punainen silmä? Valkoisia rullaverhoja keittiöön metsästäessä ajoimme tänään Gigantin ohi ja pyysin miestä kaartamaan pihaan. Samperi, nyt hankin sen Pixien

Olin jo aiemmin katsonut YouTubesta näitten Nespresso-kahvikoneitten esittelyjäBlogeissa ainakin Kaisa ja Pirkko olivat kehuneet kahveja. Nyt pitää vähän maistella laatikon mukana tulleita kahvikapseleita, että tietää, mitä kannattaa tilata itselle. Töräytin illansuussa vasta yhdet sumpit kummallekin, eikä me osattu sanoa niistä vielä mitään. 


Sokokselta hankin tarjouksesta tällaisen iloisenvihreän Eco Kitchen -paistinpannun ja siihen samanvärisen silikonikannen. Ennen en vahingossakaan olisi ottanut värillisiä astioita, mutta nyt ne jotenkin passaavat hyvin. Sitä paitsi äiti oli ostanut samaa sarjaa ison uunipannun, joka näytti ihanalta. Näissä on keraaminen pinnoite, mukavan sileä ja kestää hyvin kuumuutta.

Nyt saatiin pitkästä aikaa arkipäivien lempiruokaamme, currysörsseliä: paljon kasviksia ja vähän kanaa. Helppoa, nopeaa ja herkullista.


Arkikäytössä olevat lasit ovat melkein kaikki erilaisia sinisiä ja turkooseja. Vain turkoosit ovat normaalihintaisia, kaikki muut olen hankkinut tehtaanmyymälästä edullisina vaihtoväreinä. Niin saa kivoja sävyeroja ja on mukava kattaa kaikille vähän erilainen lasi kuitenkin samasta värimaailmasta. Valkoisten Teema-lautasten kanssa ne sopivat minun silmääni hyvin. Verna-laseja oli ennen paljon koboltinsinisenä, mutta ne vein kirpparille jo pari vuotta sitten.


Nyt tähän hyllylle täytyy raivata tilaa pienille espressokupeille. Parit pienet kupit on onneksi jo valmiina.

Ja nyt on keittiön ikkunassa yksinkertaiset valkoiset rullakaihtimet aamuaurinkoa varten. Oli muuten vaikea löytää sellaisia, jotka läpäisevät valon. Pimentäviä kyllä olisi ollut tarjolla pilvin pimein. Seppälän Prismasta sitten löytyi kivat ja edulliset kaihtimet. Sieltä sisustussuunnittelija kehotti ostamaan Kirsch-tangot paneeliverhojakin varten. Kunhan joskus jaksan ajatella asiaa.



6 kommenttia:

  1. Hei , tiesitkö, että Marimekon syksyn mallistoon on tulossa pressokuppejakin! Näyttää tuo ensimmäisen kuvan kuppi olla Marimekkoa, vaikkakin vanhan mallista, niin ajattelin kiinnostavan :) Nuo erisävyiset lasit toimii ihanasti yhteen, niin kaapissa kuin varmasti pöydässäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin nuo Marimekon Silkkikuikka-kupit kerran kaupungilla kyytiä odotellessa ihan vaan siksi, kun ne on niin kauniit. Aika vähällä käytöllä on ollut, mutta nyt pienille kahvimäärille omiaan.

      Poista
  2. Kaunis värillisten lasien hyllystö. Ja nykyiseen keittiöösi sopii tuo sitruunankeltavihreä väri aivan nappiin. Näyttää kovin herkullisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiva löytää väriä, josta todella tykkää ja jota voi käyttää. Entisiin väreihin se ei olisi sopinut.

      Poista
  3. Kuulostaa ja näyttää ihan DINKKU-ELÄMÄLTÄ. Uusi keittiö, ihania värejä, espressokeitin! Minulle se kuulostaa yhtä eksoottiselta kuin lentokone omalla pihalla.
    Mukavia kahvihetkiä, tule joskus tänne terassikahville tai soutelemaan kun olet toipunut.
    Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dinkku-elämäähän tämä onkin, sulla taas on kaikki kolme poikaa juuri nyt vielä kotona. Mutta ennen pitkää koittaa erilaiset ajat teillekin, ja silloin tarvitaan vaikka keittiöremontti tuomaan vaihtelua elämään;)

      Tämä flunssa pilaa nämä ihanat kesäpäivät enkä pääse nauttimaan ulkoilusta ja uimisesta ollenkaan. Mutta tosi harvoin tauti iskee, edellisestä kerrasta on puolitoista vuotta.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...