keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Lisää keittiökukkia


Lähetänpä sitten eetteriin loputkin kukkakuvat, nyt ihan tavallisella tavalla kuvattuna. Heitin nämä tulppaanit jo pois ja hankin pari purkkia pikkunarsisseja pääsiäiseksi.



Kävimme nyt illalla miehen kanssa ostamassa ruokaa pyhiksi ja ajattelimme, että nyt ei sitten tehdä juuri mitään. Nuoriso on omilla teillään ja olemme kaksistaan. Ei tee mieli eikä tarvitse kokkailla. Auto on pojan käytössä, joten emme voi lähteä matkoille, eikä juuri nyt haluttaisikaan. Vietetään kerrankin ihan tylsä kotipääsiäinen kaksistaan. Ja ollaan ihan tyytyväisiä.


Mutta on meidät sentään perjantaina kutsuttu yhteen kylään, mitä odotan jo kovasti. Kävin töistä tullessa ostamassa tuliaisiksi hyvää jälkiruokaviiniä ja illalla vielä Marimekosta mustat housut. Juuri sellaisia joustavia ja kapeita housuja olen kaivannut erilaisten tunikoiden alle. Nyt aion pukea housujen kanssa oranssin topin ja Almian mustavalkoraidallisen pitkän jakun. Kynsissä on jo Essien sävy Watermelon.

Kyllä kevät on ihanaa!


Ja hei, 
Hyvää pääsiäistä!


17 kommenttia:

  1. Kauniita on, ihan näin tavallisemminkin kuvattuna. Vaan kun katsoin nuo eiliset kuvat uudestaan niin menee oikein kylmät väreet, ne on niin hienoja.
    Minä aion pääsiäisenä pukeutua Prismasta ostettuun yöpaitaan ja pysytellä siinä. Kynsissä on enintään likaa. Huulilla on hymy.
    Hyvää pääsiäistä (toivotaan että mekin päästään jonnekin, joskus).
    Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät pääsiäissuunnitelmat! Jos olisit nuorempi, pukeutuisitko ihan vaan hymyyn?

      Meillä on rajut pääsiäissuunnitelmat, aiotaan nimittäin selvittää valtava pino kuivattuja lakanoita kaappiin ja jos oikein villiinnytään, niin pestään ikkunat, joita ei pesty viime vuonnakaan.

      Poista
    2. Ehkä jos ei olisi lapsia kotona. Kiitos muuten paratiisipastan ohjeesta, sitä syötiin meillä päivällä ja illalla on lammaspataa pakistanilaisittain eli aika jouluisissa mausteissa. Lasillinen Rosemountia päälle.
      Meri

      Poista
  2. Aion pukeutua vanhoihin mustiin vaatteisiin. Keltainen huivi jäi töihin, joten siitä ei väriä revitä. Jospa punaruudullinen huivi piristäisi mustaa tarpeeksi.

    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen huivi antaa upeaa energiaa kevääseen:) Ensi viikolla taas, pääsiäisenähän riittää energiaa muutenkin, ainakin löysäilyyn.

      Poista
  3. Kauniita kuvia - jälleen kerran. Sinulla taitaa olla aina tulppaaneja tai muita leikkokukkia maljakoissa.
    Keväisen tunnelmallista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan aina viikonlopuksi marketista jonkun edullisen kukkapuskan sesongin mukaan. Tänään hankin kylläkin kukkakaupasta jaloleinikkejä ja anemonen ihan vaan vaihtelun vuoksi. Niitten pakollisten pikkkunarsissien lisäksi.

      Poista
  4. Minulta jäi tulppaanit nyt ostamatta. Narsisseja on kyllä parvekkeella ja ne kestävätkin siellä pitkään. En ole nähnyt noita vaalean lilan värisiä tulppaaneja missään. Ovat niin kauniita ja keväisiä kuten myös ihanan ilmavat kuvasi. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta on, että vähän erikoisemman väriseen puskaan kannattaa tarttua, kun sellainen vastaan tulee. Kaksiväriset tulppaanit ovat suosikkejani ja papukaijatulppaanit aivan ykkösiä, mutta niitä on näkynyt vähemmän. Vaaleanliiloja on myös harvoin marketissa tarjolla. Meiltä on kukkakauppaan turhan pitkä matka:)

      Poista
  5. Ihana kukkakimppu, tykkään!
    Prismassa oli vain keltaisia ja keltaisia tulppaaneja ja niitä sitten pari kimppua otin ja tietenkin narsisseja. Täytyy lauantaina tsekata vielä lähikaupan anti.
    Poikkeuksellisen rauhallinen pääsiäinen meilläkin eikä mitään suvunkeskentapahtumaa.
    Tykkäisin isolle porukalle väsätä tarjoilut... Mutta meneehän nyt se näinkin.

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä keltainen on pääsiäisen väri vaaleanvihreän kanssa! Pääsiäiseen kuuluu minustakin suvun tapaaminen, mutta ensimmäistä kertaa nyt ei sitä ole ja tosiaan kerrankin olen tyytyväinen.

      Poista
  6. Kukkaenergiaa!! <3

    Hyvää pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukista tosiaan saa energiaa, ensin kotona ja kuvaamalla ja sitten joku katsomalla kuvia:)

      Poista
  7. Herkullinen pinkki väritys sopii hyvin kokonaisuuteen.
    Hyvää Pääsiäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi pientä leipäkoriliinaa on tuossa kannun alla, tein ne samasta kankaasta kuin tyynyt makuuhuoneeseen. Tykkään kovasti tuosta kankaasta.

      Poista
  8. Kaunis kimppu! Ja "tylsä kotipääsiäinen kaksistaan" ei kuulosta ollenkaan huonolta! Rentouttavaa pääsiäistä siis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tosiaan kaipaa hiljaista aikaa ilman mitään suunnitelmia. Pääsiäisenä yleensä sataa vielä räntää, joten voi hautautua kotiin lukemaan ja katsomaan elokuvia.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...