perjantai 2. joulukuuta 2011

Veronpalautukset kiertoon


Tulipa pitkä päivitystauko blogiin, enkä pahemmin ole ehtinyt muitakaan lukemaan. Ei sillä, että niin kiirettä olisi pitänyt, onpahan vaan töitten jälkeen ollut kiireellistä televisionkatselua tai muuten vaan  vetoa sohvalle kirjan ääreen tai lehtiä lukemaan. 

Gloria tulee kotiin tilattuna ja jostakin syystä olin langennut ostamaan  vielä Ruoka ja viini -lehden, Kameran, Koti ja keittiön ja KG:n. Ihan hullua ja ihan liikaa. No, Koti ja keittiö näytti niin kivalta, että päätin kokeeksi tilata sen. Halusin kovasti myös sen saksalaisen kauppakorin, jonka siitä saa kylkiäisenä...

Kävelin iltapäivällä työkokouksen jälkeen vielä kaupungille, samoille asioille kuin moni muukin eli veronpalautuksen innottamana. Kävin kuitenkin ensin lunastamassa liput Tero Saarisen tanssiesitykseen maanantaiksi. Tosi houkutteleva tilaisuus, sisko lähtee mukaan.

Koska tilille oli tullut ruhtinaalliset 124 euroa ylimääräistä, annoin itselleni luvan käyttää sen omien mielihalujeni mukaan. Halusin Malu Wiltzin kaviaari-silmänympärysvoiteen ja neljännen Dior Addict -huulipunan, tällä kertaa vadelmanpunaisen. Tarvitsin vielä pitkähihaisen ja -lahkeisen yöpuvun, koska entiset roikkuvat päällä ja palelen öisin. Löysin ihanan ylellisen tummanharmaan Schiesser-merkkisen silkki-modaalisetin. Sokoksen joulukuponkialennusten kanssa  nämä maksoivat juuri sen palautuksen verran. Ja on näistä kyllä iloa taas vähäksi aikaa.





9 kommenttia:

  1. Kuulostaa vallan hyvältä syyltä olla poissa blogeista. Noilla ostoksilla säilyy ilo varmasti pitkään.Kuva on kaunis.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ylellisyyttä. Minusta sait paljon mukavalta tuntuvaa tuolla rahalla. Taidat ollakin hyvä ostamaan:D
    Usko tai älä, mutta minä värjäsin hiuspidennyksiä!

    VastaaPoista
  3. JOskus on vain ihanaa hemmotella itseään!

    VastaaPoista
  4. Hyvinpä sijoitit veronpalautuksen!

    Minäkin jo etukäteen sijoitin veronpalautuksen tilaamalla uudet matot. Ei kyllä palautusrahat niihin aivan riitä, mutta hyvänä lisänä kuitenkin.

    Veikkaan, että teillä tulee olemaan mielenkiintoinen ja nautittava maanantai-ilta.
    Meillä päin pidetään joka helmikuu viikon pituinen Kokkolan Talvitanssi-tapahtuma. Vain yhdessä olen ollut, vaikka monesti olen huomannut mielenkiintoisia esityksiä. Ensi keväänä kyllä yritän olla aktiivisempi.

    VastaaPoista
  5. Hyvin sijoitit palautuksesi, mutta mäyräkoira tuossa vieressä tuhahtelee, etteikö Vilma saanut yhtään mitään?

    t. Aikku ja Olli

    ps. sain 30 euroa mätkyjä...

    VastaaPoista
  6. Veronpalautushan on siitä hyvä, että se on täysin ylimääräistä rahaa, jonka saa laittaa mihin vain, vai miten se meni? Oho, juuri nyt rupesi satamaan lunta!

    VastaaPoista
  7. Pikkujutut, olen lapsesta asti tykännyt luuhata kaupungilla:)

    Rouva Kameleontti, aika erikoista touhua! Värjäsitkö omaan päähän tulevia vai joulujuhlaan?

    Paloma, naiselle tekee hirveän hyvää hemmotella itseään. Sillä jaksaa taas kummasti.

    Rita, olen pikkuhiljaa ruvennut nauttimaan tanssiesityksistä aina enemmän ja enemmän. Varsinkin moderni tanssi uppoaa, mutta kyllä balettikin -puhumattakaan nyt tähtien tanssikisasta!

    Aikku ja Olli, nyt ei kyllä tullut mäyräkoira mieleenkään, mutta Vilma saa jouluksi jonkin uuden pehmoeläimen. Tuli iso tiikeri suolistettua jo aika perustellisesti.

    Mayo, usein olen järjestänyt niin, että on tullut paljon enemmän palautusta, jolla sitten on saanut ostaa joululahjat. Nyt ei onnistunut.

    VastaaPoista
  8. Hyvät sijoitukset!

    "Vääränlaisella verosuunnittelulla" pakkosääsätän itselleni yleensä ihan muhevaat veronpalautukset ja kilttinä tyttönä jopa siirsin ne säästötilille. Nordea oli ystävällisesti maksanut palautukset kahteen kertaan, mutta hillitsin itseni kiusauksen edessä, enkä koskenut tuplapalautukseen, sen olisikin voinut sitten ihanasti investoida itseensä...

    VastaaPoista
  9. Lumo, pankkisi osaa hemmotella hyvin naisasiakkaitaan! Minunkin täytyy suunnitella veroni tarkemmin ensi vuonna, olen nimittäin tottunut noin 800 euron palautuksiin. Mutta ylimääräistä se oli pienempikin ilo:)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...