perjantai 19. maaliskuuta 2010

Keittiöpäivä

Koska olen tänään viihtynyt keittiössä, esittelen kaappia, jossa on käden ulottuvilla käytetyimmät kuppini. Näistä otan fiiliksen mukaan jonkun aamukahville, päiväkahville ja iltateelle. On tärkeää saada oikeanlainen kuppi, ihan kuin pitää olla oikeat vaatteet päällä, ettei mene päivä pilalle.

Alahyllyn siniset käsinmaalatut mukit ovat söpöjä ja sopivat aurinkoiseen arkiaamuun. Paratiisi on minulle päiväkahvin kruunu. Iltateen seesteisen tunnelman takaa valkoinen Teema. Valkoiset Dominot katan mielelläni sunnuntaiaamuun vieraille.



10 kommenttia:

  1. Justiinsa!

    Kahvi tai tee ei maistu samalle kupista kuin kupista, vaan pitää olla oikeaan aikaan oikea kuppi.

    VastaaPoista
  2. Mä en olekaan sitä ainoa 'outo'. Juuri näin, aamukaffelle oma kuppi, töissäkin oma. Vieraille oma jne.
    Kauniit kupit sinulla ♥

    VastaaPoista
  3. Samanlainen minäkin olen...joka kahvihetkelle valitsen kupin, mielialan mukaan. Koska juon kahvia vähän, enimmäkseen capuzzinoa, kupin on oltava nätti :-) Tavallinen ei saa teekään olla ja sillekkin on omat, laajat kupit. Juhlahetkiä pitää repiä näistäkin..arkea on ihan riittävästi.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuvakollaasi!
    Minä nappaisin tänä aamuna tuolta hyllystä sinisen käsinmaalatun ;)

    VastaaPoista
  5. Mukava keittiöpäivä ja ihania kuppeja & mukeja. Omaa aamukahvimukiani eivät saa muut käyttää ;o)

    VastaaPoista
  6. Juuri viikolla katselin Marimekossa ihania kuppeja, lähinnä itselleni aamukahvimukiksi. Taidan joku päivä käydä hakemassa.

    VastaaPoista
  7. Minulla on myös monelaisia kuppeja, (turhankin monenlaisia, sanoo mies) ja tykkään vaihdella mielialan ja tunnelman mukaan. Löytyy Kokoa, Teemaa, Villerybochia ja sekalainen kokelma vanhoja kuppeja , josta viehättävimmät ovat vanhat ruusukupit. Niistä juodaan kahvia kauniina kesäpäivänä ulkona!
    Aamukahvit juon usein muumimukeista, joita kaapista löytyy tällä hetkellä 10 erilaista. Niistä voi valita mieleisen. Tänä aamuna oli vuorossa keltainen muki, jossa muumineiti availi aarrearkkua! Valinta sopi hyvin tähän päivään kun ollaan miehen ja bonustyttären kanssa suunnistamassa Ikeaan ostoksille, eikä suunnitelmassa ole mitään erityistä ostettavaa. Tai ehkä uudet kukkaruukut jos sopivat löytyvät:-)Vähän tuollainen aarrearkkufiilis sitten mitähän kivaa mahtaa löytyäkään!
    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  8. Nyt olen piiiitkään juonut kahvini sinisestä isosta Taika-kupista. Vai pitäisikö sitä sanoa kahvi-tuopiksi.
    Mutta siitä juodaan, mikä kulloinkin tuntuu parhaimmalta.

    VastaaPoista
  9. Meillä tahtoo olla Teema, mutta värit vaihtuvat.
    Muistinkin, että keltaisia laakeita tee/kaakaokuppeja en ole käyttänyt pitkään aikaan. Pitääpä ottaa ne joskus framille

    VastaaPoista
  10. Lepis, oikea aika ja oikea kuppi, näin on!

    Elisa, töissä nautinto on pilalla, jos joudun juomaan kahvini ruskeasta mukista. Mulle pitää siellä olla joku pieni ja sievä.

    Anna, niin juuri, kahvihetki on omaa nautintoa ja siitä voi ottaa kaiken irti:)

    Omenaminttu, nuo siniset olen ostanut Indiskasta edullisesti. Niitä oli monia erilaisia ja yllätyksekseni jokainen on tosiaan niin erilainen, että ne on käsin maalattu. Pensselinvedotkin näkyvät.

    Heljä, ikioma muki tai kuppi taitaa olla aika monelle tärkeä:)

    Soolis, olen myös käynyt kuolaamassa niitten mustavalkoisten mariastioitten äärellä. Joskus on kiva ostaa vain itselle joku astia, kuten minäkin tein tuon Paratiisin kanssa. Sitten ostin vielä toisen, että voin tarjota jollekin muullekin kahvia paratiisista. Mies ei niistä perusta.

    Maaretta, katselin eilen Sokoksella Muumimukeja ja yllätyin ihan valikoiman suuruutta. Toinen toistaan ihanampia värejä ja aiheita. Itselläni on vain kaksi, mutta yritän välttää kokoelman kartuttamista. Ei mahdu.
    Toivottavasti Ikea-päivä oli antoisa! Aina sieltä jotakin pientä mukaan tarttuu.

    Taru, Taika-kupissa riittää kokoa ja näköä. Poikani perheessä juodaan myös niistä aamukahvit, kun siellä ollaan, valkopohjaisista.

    Arleena, Teeman värit ovat aika houkuttelevia, vaikka minulla onkin vain sinistä ja valkoista. Tekisi mieli kokeilla muitakin.

    Me suomalaiset käytämme aika paljon design-astioita arjessakin. Sen huomaa näistäkin kommenteista, voimme melkein nimetä astian suunnittelijan.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...