lauantai 25. huhtikuuta 2009

Haaste ja vastaus

Susanne haastoi kertomaan tuntomerkkejä.
Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.
Kysyin piruuttani mieheltä ulkoisia tuntomerkkejäni. Sanoin, että on pakko keksiä pari, kun hän yritti ensin kieltäytyä. Evästin myös, että sanaa lihava ei saa käyttää! En olisi voinut enempää ällistyä vastauksista:
Meikit päällä erittäin hyvän näköinen
Itsetietoisen näköinen
Pinkki
!!!

Mieheltä, joka edeltävän kolmenkymmenenneljän vuoden aikana on suonut minulle noin kaksi kohteliaisuutta ja pari romanttista katsetta, tämä on aika paljon. En muista, että hän olisi viimeiseen viiteen vuoteen katsonut minua juurikaan. Saatan tietysti olla väärässä...

Tietääkö joku jotakin romantiikkakoulua keski-ikäisille miehille?

Entä naisille?

***
Niin että, jos näette jonkun ehostetun emännän purjehtivan korskea ilme kasvoillaan ja pinkki huivi kaulassa kadulla, niin se saatan olla minä.


18 kommenttia:

  1. HAH! Aika huikea lopetus, mutta miehesi on oikeassa. Nyt vaan muistat tuon kaiken. Ei siis yhtään negaatiota. Huikeaa.

    Muuten, mietin kuinka paljon väärinkäsityksiä piileekään suhteissa, mutta omia mallejaan kuulla/havaita asioita on vaan niin vaikea muuttaa. Siis omalla kohdallani juuri viime päivinä tätä mietin. Jos mies käyttäytyy normaalisti, se ei riitä mulle, sen pitäisi palvoa mua taukoamatta! Se pitäisi
    olla sen päätehtävä! Eihä siitä sitten mitään tule.

    VastaaPoista
  2. Se on vähän, miten sen ottaa: minä otin kehuna. Mutta otapa haaste vastaan! Ajattelin, että kolme ensimmäistä saisi vastata.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Sekoilija-Sooloilija täällä vaan..
    Piti kirjoittaa, että tuntomerkeistä jäi puuttumaan 2, joten me blogiystävät lisäämme ne:

    * intensiivinen katse
    * miellyttävä puheääni

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Pinkki, varsinkin shocking pink, onkin hyvä väri tummalle. Vaalealla se voi olla liiankin söpöä, tyyliin Barbie tai Miss Piggy. Itse olen vaaleahko ja tykkään kyllä pinkistä, mutta vain piristeenä. Nuorena minulla oli jopa vaaleanpunainen jakkupuku, à la Chanel, mutta nyt tuntisin itseni siinä possuksi;)

    VastaaPoista
  6. :D Loppukaneettisi oli hauska!


    Muistan, kuinka joskus 80-luvun alussa oli vaaleanpunainen muotia, ja minuunhan se iski täysillä. Muistan senkin, kuinka yksi ystävistäni sai pahoinvointikohtauksia vaaleanpunaista nähdesään. ;D

    VastaaPoista
  7. Sooloilija, kiitos sulle, noita kehuja en ole ennen kuullutkaan :D)))

    Ina, pinkin kanssa saa olla tarkkana sävyistä. Mulle maantieblondina sopii vadelma, punajuurella värjätyn kermavaahdon pinkki tai jääpinkki. Ja ylikilojen kanssa ei tosiaankaan voi juuri huivia enempää käyttää vaaleimpia sävyjä. Vadelmanpunainen sen sijaan pukee aina, sitä ei vaan tahdo löytyä.

    Celia, minulle tahtoo käydä samalla tavalla kuin ystävällesi, jos näen liikaa keltaista. Vai ajatteliko hän inhoten näkevänsä jonkun ylisuuren vauvan pinkissä?

    VastaaPoista
  8. Ystäväni ei ole koskaan sietänyt vaaleanpunaista.

    En minäkään viihtyisi enää vaaleanpunaisessa, mutta kanerva, vadelma ja vanha roosa voisivat sopia.

    VastaaPoista
  9. Kolmenkymmenenneljän vuoden jälkeenkin tuo on hieno kohteliaisuus, ja minun mielestäni kauneus on aina katsojan silmissä.

    Minussa ei ole mitään ihmeempiä tunnusmerkkejä. Hyvä sydän ehkä.. :D

    VastaaPoista
  10. Heipä hei Katriina!
    Jäänyt tällä viikolla vähälle blogeissa vierailut, joten noita edellisiä postauksiasi tässä kommentoin(siksi näin pitkästi)ja niiden kokonaisvaikutelmaa. Aivan syötävän ihania kuvia! Sinulla on niin varman laadukas ja nautittava blogikokonaisuus; persoonallinen, kaunis, raikas, selkeä, taiteellinen ja koskettava.

    Romantiikkakoulu voisi olla ihan mielenkiintoista... Vähän niin kuin luonnostaan sitä voi olla etelänmaiden aurinkolomilla. Sen hyväätekevä vaikutus on toistuvasti koettu. Vaan eipä ole kyllä sielläkään "tosi mies" sortunut ostamaan ruusua kaupustelijalta vaimolleen.

    "helteisen loppukesän päivä lämpimässä illassa, tyytyväisenä kylmää valkoviiniä siemaillen" , kyllä! Minusta sellaisessa illassa on kyllä semmosta hurmosta, täydellistä!

    Kuohuviiniä tässä nautin (vasta toinen lasill. aloitettuna).
    Saunan jälkeen, farkut yllä, hieman kiristävät kyllä.
    Vakaa aikomus on mulla, aivan varmaan, niin kuin sulla,
    pysyä "kaidalla polulla"
    ja painonpudotukseen pyrkiä
    joka solulla.

    Hyvää viikonloppua, skool!

    VastaaPoista
  11. Celia, nuo kanerva, vadelma ja vanha roosa ovat hyviä viileän aikuisen värejä.

    Ari, hyvä sydän voi näkyä naamastakin:))

    Rita, kiitos ihanista sanoistasi!
    Joo, ei ole ruusuja tullut edes viisikymppisille, mutta tällainen lämmin ja kesäinen päivä siivittää kyllä romantiikan heikkojakin väreitä paremmin kuin talvisää. Eli toivossa on hyvä elää edelleen.
    Skool!

    VastaaPoista
  12. Romantiikkakoulu - sehän olisi jotakin. Kukahan ensimmäisenä semmoisen perustaa. Ilmottaudun ensimmäisten joukossa.

    Kaukkia ostan itse, mies vain toteaa, osta mitä haluat, minä maksan.
    Että sellaista romantiikkaa.

    VastaaPoista
  13. Ihanaa kun miehesi sanoi noin kauniisti. Ja tottahan hän puhui.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  14. Arleena, tarvitsen itse romantiikkakoulua yhtä paljon kuin mieskin, mutta toisaalta hän ei valita, minä valitan. Olen monta kertaa kertonut, mistä pitäisin ja mitä toivoisin, mutta ei auta.

    Susanne, olen kyllä myös itsetietoinen ja ylpeä nirppanokka, siinä mies oli ihan oikeassa;)

    VastaaPoista
  15. Ina, minä aito blondi, löysin pinkin vasta vuosi sitten. Sen jälkeen sain eka kerran kuulla olevani söpö, suloinen etc. Sitä ennen pukeuduin pääasiassa mustaan ja olin miloin kaunotar, milloin jääkuningatar etc. Nyt minulla on jo kolme pinkkiä huivia ja viisi pinkkiä puseroa ja juuri ostin elämäni ekat pinkit kengät: loaferit!

    Katriina, epäromanttinen mies voi yllättää: Mieheni tuli Aasiaan suuntautuneelta työmatkalta kotiin ja purki matkapakaasejaan, kun juoksin saunasta ilkialasti hakemaan jääkapin ovessa olevasta pullosta lasillisen valkkaria. Hoputin mukaan saunaan, mutta mitä teki mies alastoman olomuotoni edessä? 25 vuoden jälkeen hän polvistui eteeni ja nosti esiin kätensä, jossa avonainen sormusrasia ja siinä valkokultainen sormus kirkkaalla timantilla. No, sitten mentiin saunaan ja otettiin mukaan koko valkkaripullo ja sytytettiin takkahuone täyteen kynttilöitä.

    VastaaPoista
  16. Leena, sinua pinkki pukee varmasti hyvin, etenkin ne loaferit;)
    Miehelläsi täytyy olla hyvä tilannetaju sekä lisäksi ollut kova ikävä sinua matkalla. Tuollainen ele sulattaisi ikiroudankin sydämestä, samoin kuin alaston nainen ehkä miehen. Ihanaa, että edes joku saa kokea romanttisia hetkiä!

    VastaaPoista
  17. Taidan olla aito miss Piggy, pidän vaaleanpunaisesta ja käytänkin sitä, jiihaa! Paitsi viime keväänä ostin suklaanruskean takin, vaikka pinkkikin olisi ollut tarjolla. Jotenkin,,,se..*ysk* oli liian possua jo se. ja koiran kanssa turhan vaalea.

    VastaaPoista
  18. Krisu, ehkä pinkki näyttää possulta, jos on tosi paksu, mutta sitähän me ei kumpikaan olla, eih!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...